sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Sydänhousut ja raitapipo

Tykästyin niin kovasti näiden housujen malliin, että pitihän sellaiset toisetkin saada :D Näitä nähdään täällä jatkossa vielä useammatkin, joten tylsää postausta tulossa ;) Nämä vain on jotenkin niin paljon kivemmat kuin peruslegginsit.

Vaaleanturkoosi ja vaaleanpunainen Nanson trikoo on Triteksiltä. Se on tuollaista joustavaa, kivan napakkaa interlocia. Tosi hyvälaatuista ja mikä parasta, halpaa ;) Tällä kertaa sydämet on aplikoitu ihan vain reunasta suoralla ompeleella. Sivusaumassa pätkä pingviininauhaa Hanhelista. Tykkäsin, että edellisessä housuversiossa oli hieman liian korkea vyötärö. Tätä nyt sitten madalsin hieman sillä tuloksella, että edestä on oikein passeli, takaa ehkä hieman liian matala. Onneksi korkeus riittää kuitenki omalle tytölle, jolla on pitkät jalat muttein kovinkaan pitkä selkä.

Vyötärökumpparin ompelin tällä kertaa Riikan tapaan muuten, paitsi en jaksanut ommella kumpparia lainkaan toisesta reunasta kiinni. Saumuroin vain kumpparin vyötärölle, käänsin ja ompelin kumpparin vielä etu-, taka- ja sivusaumoihin kiinni. Toivottavasti pysyy paikoillaan, oli ainakin helppo ja nopea tapa eikä tarvinnut vaihtaa kaksoisneulaa.Sydämetkin kohdistuivat ihan vahingossa aika hyvin paikoilleen. Hieman jännitin, että meneekö paljon pieleen...Hieman täytyy isompienkin pelleillä kuvatessa... Keskimmäinen tyttö pyysi yllättäen tekemään itselleen pipon. Mielellään piti olla raitaa ja hieman lörppä, mutta ei liian. Ainoa raitakangas mitä löytyi oli tämä Myllymuksujen ohut vaaleanpuna-ruskearaitainen singletrikoo, mikä kuulemma kelpasi hyvin. Koko meni ihan hakuammuntana ja pituutta tuli sen verran, mitä kankaasta riitti. Kohtuu hyvä mielestäni, kelpasi myös käyttäjälle.


Siskosten piti vielä poseerata yhdessä hattuineen :D7 kommenttia:

 1. Voi kun on älyttömän söpöt housut! Ihanat värit kevääseen.

  VastaaPoista
 2. Ihanat housut ja tosi mukavan näköinen malli. Pipotkin kivat.

  VastaaPoista
 3. tosi kivan näkönen malli noissa housuissa!

  VastaaPoista
 4. Kivoja ompeluksia taas :)
  Ja toi alemman postauksen rusetti-pipo ohje täytyykin lisäillä tuonne mun linkkivinkkiin :D

  VastaaPoista
 5. Tosi kivan malliset housut ja nätit tyttömäiset värisävyt!

  VastaaPoista