keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Vaihteeksi taas kankaita... ja eläimellinen setti

Hullu kun olen, niin pitihän tuo Fabriinankin postikuluttomuus hyödyntää ;) Täytyy kyllä kehaista, että oli todella nopsa toimitus! Toissapäivänä tilasin ja tänään hain paketin postista. Kaikki muut kankaat on Fabriinasta paitsi oikeanpuoleinen Luvut -jersey, joka on Tiritomista. Tulipa sielläkin ollut postikuluttomuus hyödynnettyä, sekä lisäksi Lumiketun blogissa ollut lukijatarjous ko. shoppiin ;)


Vasemmalla oleva pöllökangas on mikrofleeceä. Tosi sööttiä ja niiin pehmeää, että tyttö olisi siitä halunnut heti jotain tehtävän. No, se nyt jää kuitenkin ensi syksyä odottelemaan. Vaaleanpunainen on Hilcon velouria, muffinssikangas on puuvillaa ja raidallinen resoria. Jotenkin kuvittelin noiden muffinsien olevan isompia, vaikka oli se kokokin kait mainittu.

Jotain päälle laitettavaakin tänään syntyi. Hannan kankaasta tilattu eläinjersey muotoutui t-paidaksi ja legginseiksi. Paita on Ottobre Creative Workshop 301 muokattuna. Levensin ja pidensin hieman helmasta; olisin halunnut tunikapituudella, mutta siihen kangasta ei riittänyt. Legginsit on Suuri käsityölehti 1/09 kaavalla, koko 104 cm. On kivan napakka malli, lahkeissa ei kyllä hirmuisesti kasvunvaraa näytä olevan.

Aika paljon elukoita tuossa setissä, saas nähdä tuleeko käytettyä yhdessä vai erikseen...
3 kommenttia:

 1. Ihania kankaita ja kiva toi setti! Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Voi ku ihania kankaita!
  Meil olis tytöt ihan onnessaan tost setist, varsinkin nuorempi haluais aina kaikkein värikkäimmät vaatteet kaapista :)

  VastaaPoista
 3. Tuo fabriina olikin minulle aivan uusi kauppa..... siihen täytyy tutustua vielä paremmin.

  VastaaPoista