maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pallomekko
Eilen illalla sain valmiiksi vielä tämän mekon, joka on tehty Ottobre 1/07 kaavalla. Resori ja ihanan lime trikoo valkoisilla palloilla on Myllymuksuilta. Hetken mietin taas tuota resorin väriä limen, valkoisen ja vaaleanpunaisen välillä ja päädyin sitten rikkomaan harmoniaa laittamalla tuon vaaleanpunaisen. Olen kyllä ihan tyytyväinen valintaan, vaikka nuo kaksi muutakin väriä olisivat hyvin mekkoon sopineet. Tytöllä ei kauheasti ole limenvärisiä vaatteita ja asusteita, niin on sitten helpompi yhdistää vaikka vaaleanpunaista tai pinkkiä mekkoon, kun siinä jo on vaaleanpunaista.

Muuten olen mekkoon tyytyväinen, mutta koko on kyllä aika iso... Koko on 98cm ja mekossa kyllä riittää leveyttä ja pituutta... Ensin mietin, että kavennanko sitä hieman, mutta koska mekko kuitenkin on kokonaisuutena reilua kokoa niin ajattelin antaa tytön kasvaa siihen sopivaksi. Menköön sitten vaikka ensi vuoden kesällä;)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen! Itsekin pyörittelin hetki sitten tuota kaavaa....

    VastaaPoista
  2. Kiitos, on kyllä kiva ja helppo kaava! Lehdessä olevan kuvan perusteella en kuvitellut sen ihan niin leveä ja pitkä olevan mitä sitten lopulta oli. Menee ihan kivasti kävelevällä, mutta konttausikäiselle en ainakaan tätä kaavaa suosittelisi...

    VastaaPoista