maanantai 19. huhtikuuta 2010

Sekalaista sotkua...

Meidän 12-v. halusi lyhyet yöppärihousut kesäksi, ja sellaisethan sitten oli pikapikaa surauteltava. Tyttö ainakin on tyytyväinen ja housut jo käytössä :D Kangas on ohutta Nanson singletrikoota Triteksiltä ja resori Myllymuksuilta.Näyttäisi siltä, että nuorimmainen tarvitsee yövaippoja vielä ainakin jonkin aikaa, joten on tarvetta "pallopyllyn" päälle mahtuvista yöhousuista. 2-v: lle syntyikin kanssa yöhousut samaisesta kankaasta, resori täältä. Housuissa on kivasti vaippavaraa, joten yövaippa ja villikset mahtuu hyvin sisään. Aiemmin postatut koirayöhousut on kestovaipan päälle liian pienet, joten niiden käyttö jää myöhemmälle.


 


Eilen ompelin siivouspäivän päätteeksi tähtipaidan aiemmin valmistuneiden keltaisten housujen pariksi. Paita on samaista Eurokankaan keltaista joustofroteeta, tähtiaplikaatio ja hihat myös saman liikkeen joustista. Omasta mielestäni tästä tuli ihanan aurinkoinen kokonaisuus :D


 


Aika hailakan näköiseltä näyttää tuo keltainen väri noissa kuvissa. Paitakuva on lähempänä totuutta, mutta on tuo keltainen luonnossa vieläkin kirkkaampi.

Viikko sitten valmistunut pilvipipo onkin jo ollut kovassa käytössä päiväkodissa:) Pilvikangas on velouria ikasyrilta, vuorina yöppärihousuista jäänyttä Nanson vaaleanpunaista trikoota.2 kommenttia:

  1. Tosi hienoja vaatteita, etenkin toi tähtipaita. Itekin joskus tein vähän samanlaisen, tosin painoin sen ähden eteen. Hyvännäköinen myös tuo pipo, mistäs löysit kaavat siihen?

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Pipoon on otettu mallia ja tekniikkaa täältä http://kokalal.blogspot.com/2009/10/att-sy-en-mossa.html Hieman sitten muokkailin tytön päähän sopivaksi.

    VastaaPoista