lauantai 24. huhtikuuta 2010

Noosu-paita ja kukkapökät


Aiemmin postattujen vaaleanpunaisten yöppärihousujen pariksi valmistui noosu-paita. Tämä raitatrikoo on jo aikoja sitten jossulta ostettu. Jostain kumman syystä tuon tilasin, enkä sitten oikein tykännytkään kankaasta. Hyvänlaatuista, ohutta trikoota tuo on, mutta ei vaan oikein napannut. Pitihän kangas nyt johonkin käyttää, joten pääsi lopulta yöpaidaksi :) Norsuaplikaatio on kopioitu tytön pieneksi jääneestä Lindexin paidasta. Maakumpareen lisäsin vielä lopuksi, kun muuten tuntui jotenkin liian tyhjältä... Sitten kun olin saanut aplikaation valmiiksi, totesin että olisi sittenkin pitänyt muurahainen laittaa "maahan" ja norsu katselemaan sinne alaspäin. No, joo... olisi tietty helpompaa kun miettisi nämä asiat loppuun asti eikä aina muutelisi pitkin matkaa...

Mikään huikea taidonnäyte tämä paita ei kyllä ole, mutta eiköhän se nyt aja virkansa yöpaitana... Norsu on aplikoitu samasta nanson trikoosta kuin housutkin. Korvat on "irralliset". Silitellessäni kappaleita paikoilleen totesin trikoosta selvästi paistavan alle jääneet kankaat läpi, kun on niin ohutta...Muutenkin meni korvat vähän neliskanttisiksi ja sen sellaista... ei tässä nyt viitsi kaikkia vikoja alkaa luetella ;)

Tällainen tämä koko asu nyt sitten on.Minä en oikeastaan yhtään tykkää vihreästä väristä. Tai  tykkään joistakin sävyistä, mutta niitä on tosi vähän. En siis oikein ymmärrä missä tilapäisessä mielenhäiriössä  vihreää collegea sampsukalta tilasin... Taisi näyttää kuvassa sävy erilaiselta. Olen miettinyt ja miettinyt mitä siitä kankaasta oikein tekisi, jotta ei käyttämättä vallan jäisi... ja siitä sitten syntyi kokeiluversio caprihousuista vai mitkä lie sortsit.


 


Yllätyin vallan siitä, kuinka raikkaan ja kivan näköiset näistä lopulta tuli :D Pelkät vihreät pöksyt olisi ollut omaan makuun ihan kamalat, päätin siis aplikaatiolla laittaa siihen jotain väriä. Päädyin tuollaiseen ihan simppeliin kuvaan siltä varalta ettei housuja tulisi käytettyäkään. Sitten kun sain aplikaation valmiiksi niin nuo housut aivan vaativat tuota raitaresoria :) Tykkään kyllä noista ja kivalta näyttää päälläkin omasta mielestä. Pieniä muutoksia varmaankin kaavaan teen ennen seuraavaa versiota.

Sopii ihan kivasti tuon yöpaidankin kanssa, vai mitä... Ehkä paitaa vois käyttää muunakin kuin yöpaitana ;)

5 kommenttia:

 1. Ihanat nuo kukkahousut. Muutoinkin mukava setti kaikenkaikkiaan. Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Ihunainen norsu! Minun silmääni ei näytä yhtään virheelliseltä! Mutta tiedän kyllä, kuinka tarkasti sitä itse aina töitään tutkii.. :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen norsupuku ja tuo vihreä-pinkki housu on ihanan värinen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos:) Tyttö tuntuu tykkäävän erityisesti noista irrallisista norsunkorvista, hypisteli niitä nukkumaan mennessäkin. Housuissa oli sovitusvaiheessa ainakin vielä totuttelemista...olivat selvästi tytön makuun liian lyhyet. Kaipa sitä sitten kesällä tottuu taas noihin lyhyempiinkin pöksyihin;)

  VastaaPoista