sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Pesukarhuja, ja paljon muutakin

Olen viime aikoina saanut kokea, että koneet on tarkoitettu ajeltavaksi. Ei makuuteltavaksi ompelupöydällä. Pitkästä aikaa kun sain taas ompeluinspiksen, kuoli se melko pian koneongelmiin. Vuoron perään takkusi niin saumuri, peittari kuin ompelukonekin. Nyt näyttäisi ongelmat olevan tältä erää ratkaistu, ja niinpä turvauduinkin sarjatyöhön. Luvassa melkoista kuvasarjaa, toivottavasti jaksat kahlata loppuun asti.

Selian racoon oli pitkästä aikaa kangas, joka sykähdytti heti ensi näkemältä. En tiedä voiko juuri enää hellyttävämmän näköistä hahmoa ollakaan kuin tämä pesukarhu :) Trikoomekoista on akuutti pula, joten tässä ensiapua siihen. Ja jotta vältyttäisiin trikoomekossa yöpaita efektiltä, laitoin helmaan mustan puuvillapitsin ja yhdelle pesukarhulle rusetin päähän. Pitsi on Hanhelista.






Hih, toinen silmä ei pysy kierossa, vaikka kuinka yrittäisi ;)

Paapiin reppunalleista tunika ja seuraksi leggarit musta-valkopallollisesta jerseystä. Sekä racoon -mekko että reppunalle -tunika on muokattu Ottobre creative workshop 301 paitakaavasta. Leggareiden kaava OB 4/11 Grasshopper, kokona jo 134 cm.



Turkoosi, myöskin Paapiin suunnittelema sammalpolku -joustocollege on Majapuulta. Punainen jc on Triteksiltä. Kaavana OB 3/14 Flycatcher pitkillä hihoilla, leveys koosta 128 cm ja pituus 134 cm. Kiva malli, näitä täytyy tehdä lisää :) Leggareiden saven värinen pallotrikoo on Noshin ja kaava sama kuin edellisessä.




Näiden valmistumisesta onkin jo hieman pidempi aika, jääneet vaan postaamatta. Tyttären toiveesta minioni -teeppari, raglansaumoihin ompelin pitkästä aikaa tereet. Digikangas on tilattu kimpassa Ruotsista. Seuraksi jegginsit. Kaava OB 4/11, keltainen farkkujersey Noshin.




Tämä varsin makea digitrikoo on samasta kimpasta. Kaavana Farbenmixin Hannah hieman kavennettuna.



Kiitos, että jaksoit kahlata loppuun asti : D 

7 kommenttia:

  1. Jälleen kerran kivoja juttuja olet ommellut! Pitäisi itsekin tehdä heti setiksi, että olisi keskenään yhdistettäviä. Digitrikoot on varsinaisia herkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu :) On kyllä helpompi valkata sopivat vaatteet, kun on valmis setti. Muuten ei koskaan löydy mätsääviä värejä.

      Poista
  2. Ihania vaatteita! Ja tuo pesukarhukangas on kyllä <3

    VastaaPoista
  3. Pesukarhu on kyllä niin liikkis :)

    VastaaPoista
  4. Pesukarhu on aivan ihana. Niin kyllä ompeluksetkin :)

    VastaaPoista