sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Koneveloureja

Edellisen ikasyrin tilauksen yhteydessä oli pakko tilata tätä ihanaa Mjuka tygerin konevelouria, silläkin uhalla että se ehkä on aika poikamaista. Aivan ihanan turkoosi sävy kuitenkin ja niin pehmeä kangas :D Tyttö on hyväksynyt viime kesänä tekemäni t-paidan pinkistä ajoneuvotrikoosta ja ajattelin että jospa tämäkin... No joo, ilmeisesti väärä väri eikä kuviotkaan tarpeeksi prinsessaa... sillä tuomio tuli heti: en tykkää tosta, se on jotenkin kumma... Liian poikamainen siis. Toivottavasti kangas pääsee nyt sitten jonkun koneista pitävän pojan päälle, sillä kahdet housut siitä kankaasta tuli, kun en viitsinyt kaappiinkaan jemmata.Mannekiiniksi sentään tyttö suostui ja hauskaakin oli, niitä kämpän ympäri kirmauskuvia en sitten viitsinyt tänne laittaa... Kaavana sama kuin edellisissä tummanharmaissa housuissakin. Nyt kavensin hieman yläosasta ja tuli kyllä parempi. Punteissa on sen verran pituutta, että taitaa vastata jo lähinnä 104/110 cm housuja? Vaikea sanoa noista koista, kun meiltä ei juuri ostohousuja enää löydy. Kuinkahan paljon yleensä on 104 cm housun lahjepituus??
Tyttö innostui sovituksista niin, että halusi väen vängällä sovittaa näitä pienempiäkin housuja :) Koko 92 cm, mutta hyvinhän noikin näytti sopivan... Ei tuota pussitusta lahkeisiin enää niin paljon tule, mutta mitta näyttää just ja just muuten riittävän. Tytöllä pituutta oletettavasti lähemmäs 100 cm, keskiviikon neuvolassa varmistuu tarkemmin.


Molemmat housut on huutiksessa myynnissä.

3 kommenttia:

  1. Kivoja housuja. Linus&Lotta verkkokaupasta voi tutkailla esim. juuri punttien pituuksia, kun klikkaa jotain vaatetta ja valitsee sitten oikeasta sivusta "koko-opas". :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä Pintse:) Kävin heti kurkkaamassa ja aikas moista hajontaa näyttää olevan merkistä ja mallista riippuen. Yleisesti ottaen tuo 48 cm lahjepituus taitaa olla hieman reilu 104 cm housuihin...meidän tytöllä kyllä on aika pitkät jalat. Kaipa tuo sitten on hieman makuasiakin, haluaako suoremmat ja "pussittavammat" puntit, resori kun ihan hyvin kerää tuon ylimääräisen väljyyden ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kovasti tunnustuksesta =) Ihanaa tuo konevelouri. Omalle pojalle kanssa mietin sitä.

    VastaaPoista