lauantai 8. tammikuuta 2011

Pörröinen rusettihattu

Tästä tuli siis aivan ihana vaikka itse sanonkin :D Takkutekoturkkia oli vielä jäljellä, joten ompelinpa siitä tytölle vielä toisenkin pörröhatun (taikka pöllöhatun, kuten tyttö itse sanoo). Vanhin tytärkin lakkia tuossa jo ihasteli, mutta tokkopa se 15-vuotiaan päähän päätyisi, vaikka oikean kokoisen tekisikin...

Hattu on tehty samalla vanhalla omalla kaavallani kuin aiemmatkin neliöpipot, tosin pienin muokkauksin. Takkuturkki on Eurokankaasta ja vuori Myllymuksujen pinkkiä babyfleeceä. Korvien, otsan ja niskan suojana on vielä Finlaysonin windstopperia, joka on ostettu Kangastukusta. Hatun kulmissa ja takasaumassa on pätkät heijastinnauhaa, mutta ei niistä taida juuri iloa olla kun hukkuvat tuonne karvan sekaan... Pinkki rusetti on samaa babyfleeceä kuin vuorikin, hieman olisi saanut ehkä olla alempana kuin mitä nyt on.

9 kommenttia:

 1. on kyllä super ihana!!! Itekin tuota pörrö karvaa tässä metsästelin, vaan oli jo lahden myymälästä hyvät värit loppu..

  VastaaPoista
 2. No on kyllä söpö hattu!!! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana, ja rusetti + vuori sopii hienosti! Tulee mieleen Tinttu-hatut, niitä tein heille alihankintana joskus aikaslailla, joten pörrökankaat tuli tutuiksi. <3 :)

  VastaaPoista
 4. Oi ompas ihanan pörröinen lakki :)

  VastaaPoista