maanantai 31. tammikuuta 2011

Uusia kankaita, taas...

Minun täytyy häpeillen tunnustaa, että sorruin taas tilaamaan lisää kankaita. Ja ihan vain sen takia, että eksyin heikkona hetkenä Lasten metsolan sivuille. Eikös siellä ollutkin kankaista tarjouksia, ja naps vaan... muutamalla hiirenpainalluksella lähti taas pino kankaita kohti Tamperetta... Miten ihmeessä jotkut pystyvät pitämään kankaiden ostolakkojakin? Olen ilmeisesti heikko ihminen.


 

Keltainen ja ruskea kangas on velouria, SunRay ja pilvet joustofroteeta ja tähdet jerseytä. Ihanan laadukkaan oloisia kaikki :) Paljon olen kuullut huonoja kokemuksia Metsolasta, mutta täytyy kyllä sanoa että omalle kohdalle on osunut vain hyviä. Tosin tämä oli vasta toinen kerta, kun tuolta tilasin. Toimitus kesti vain pari päivää ja extrasenttejäkin sai jonkin verran kaupan päälle :D


5 kommenttia:

 1. Ihania kankaita! Ei kankaiden ostolakko toimikaan. Ainakaan mulla. Varsinkaan kun on kavereita, jotka ompelee ja aina joku on ehdottamassa kimppaa ja aina lähden mukaan. ;) Älä kerro kenellekään. ;)

  VastaaPoista
 2. :D
  Mä kävin kans metsolan sivuilla yks pv, ku kaveri vinkkas että kankaita tarjouksessa. Vaan sain olematta klikattua, oli ne jo kerran ostoskorissa :D (mun ei kantsis postitse edes ottaa, ku oulun ohi ajetaan lähes joka vk, mut ku se liike on niin ärsyttävästi keskel kaupunkia ja harvoin sinne on asiaa).
  Mut ymmärrän kyl ton klikkailun, turhan helppoa :)
  Olin tammikuun ostoslakossa ja helmikuun jatkuu varmaan kans, ku ostin noi painovälineet...

  Mut siel triteksillä mä kyl vierailisin varmaan tiuhaan :D XD

  VastaaPoista
 3. NorppaStiina: en tietenkään kerro, toki asia jää vain meidän väliseksemme ;)

  Sani: vautsi, kaksi kuukautta! Mulle sula mahdottomuus. Sulla toki noita kankaita on ennestään tuhannesti enemmän, mutta eipä sekään mua estäisi... Mäkin vierailisin Triteksillä paljon useammin, jos niillä olisi paremmat aukioloajat eikä se sijaitsisi toisella puolella kaupunkia. Nettiputiikit kun on auki ympäri vuorokauden eikä tartte kotisohvalta lähteä mihinkään...

  VastaaPoista
 4. Minulla myös hyviä kokemuksia Metsolasta. Tuo ruskea velour on tosi hyvälaatuista, meillä on siitä jo monet housut lapsilla. Tuota samaa keltaistakin meillä on, ja se ei ollutkaan samaa laatua, sillä se ei ollut pesun jälkeen enää pehmeää. Kerropa jos sinulle käy sen kanssa samoin!
  Juuri tuota punaista tähtikangasta himoitsin myös, mutta sain pidäteltyä ;)

  Linkitän sinut uuteen blogiini, toivottavasti se on ok!

  VastaaPoista
 5. Hei tupuna, kiva kun löysit blogiini ja toki saa linkittää:) Eilen pesin velourit ja kyllähän nuo hieman eri laatuisia on. Kyllä keltainenkin pehmeä on, ainakin rummutuksen jälkeen, mutta on se tiiviimpää ja joustamattomampaa kangasta kuin ruskea, ja tosi lyhytnukkaista. Vastaavanlainen Myllymuksujen keltainen velour on kyllä pehmeämpää... mutta eiköhän tuokin johonkin käyttöön vielä pääse.

  VastaaPoista