lauantai 15. tammikuuta 2011

Pallotunika

Tämä Michas stoffeckelta tilattu ruskea-vaaleanpunainen pallotrikoo on odotuttanut ompeluinspistä jo useamman kuukauden. Nyt kun sattui ruskeat langat olemaan saumurissa, pääsi kangas vihdoin käsittelyyn. Alkuperäisenä kaavana jälleen vanha tuttu Farbenmixin Hannah, mutta nyt tätä on jo sen verran paljon muokkailtu, ettei juuri esikuvaltaan näytä. Kesällä ompelin alkuperäisellä kaavalla tunikan kärpässienitrikoosta. Tykkään kuitenkin trikootunikoista hieman kapeampana mallina, joten tätä nyt sitten on mm. kavenneltu aika reippaalla kädellä.

Vaaleanpunainen luomupuuvillaresori on Rosa Matildasta. Resorin väri ei ole ihan yksi yhteen trikoon vaaleanpunaisen kanssa, mutta riittävän lähellä mielestäni kuitenkin. Minua todellä ärsyttää varsinkin noiden punaisen sävyjen kanssa se, että lähes koskaan ei resorin sävy ole aivan saman kuin neuloksissa! Ehkä olen vaan turhan nipo. Miten niitä sävyjä voi ollakaan niin älyttömän paljon...

Mielestäni pusero sopisi aika kivasti myös tähän muruneuloksesta tehtyyn mekkoon, sävyt ainakin on aika lähellä toisiaan. Vai mitä olette mieltä, näyttääkö hölmöltä?


2 kommenttia:

  1. Mä olen jotenkin niin rakastunut tuohon pallokankaaseen.
    Ihana tunika!
    Toi muruneulos on kans ihan syötävänsuloista!
    Ja ihan hyvin passaa yhteen :)

    VastaaPoista