sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Vuoden ensimmäiset

Tämän vuoden ompelulistalla oli ensimmäisenä paitoja. Voi kurjuus tätä pimeyttä, aivan älyttömän huonoja kuvia taas tuli :(


Tämä aivan ihanan pehmeä ja herkullinen ikasyrista hankittu ruskea-valkoinen sydävelour ehti odotella pinossa vain pari viikkoa kunnes pääsi käsittelyyn. Olisin varmasti ommellut tästä jo aiemmin, jos olisin saanut päätettyä mitä siitä tulee ;) Vaihtoehdot vaihteli päivittäin hupparista mekkoon tai liivariin kunnes vihdoin päätin siitä tunikan tehdä. Mallina on reilulla kädellä muokattu Hannah. Hihat mm. on kavennettu useamman sentin. Kokona 98/104 cm. Etukappaleelle on aplikoitu velourista sydän. Väri on vaaleanpunainen, vaikkei se siltä tässä valaistuksessa näytäkään...Tämä Myllymuksujen ruskeasta bambujoustiksesta ommeltu yksisarvinen-aplikaatiolla koristeltu peruspaita valmistui jo eilen. Edellinen vastaava paita on jäänyt pieneksi jo pari kuukautta sitten ja uutta vastaavaa tarvittiin kipeästi tilalle. Tykkään ihan hirveästi tästä ruskeasta sävystä, sitä pystyy yhdistämään moneen eri väriin. Kuvassa väri kyllä näyttää lähes mustalta... Pääntien kanttauksessa on käytetty myöskin Myllymuksujen bamburesoria. Täytyy kyllä sanoa, että tämän pääntien kanssa ylitin vallan itseni. Olen siihen hurjan tyytyväinen, toisin kuin aplikaatioon joka ei ihan parhaimmistoon yllä. Aplikaatiossa on käytetty taas apuna netistä löytynyttä värityskuvaa. Aika lailla hailakan värinen tuli, muttei nyt sentään noin hailakka miltä kuvassa näyttää. Kaava sama kuin mm. edellisessä keijuprinsessa -paidassa.5 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita! Maltatko vihjata, mistä löytäisin tuon tunikan ohjeen?

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihania!
  Ja toi yksisarvinen myös näyttää vallan upealta!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia :)

  Ikuinen vauvakuume: Hannah on Farbenmixin kaavoja. Olen tilannut omani Iinulta (www.iinu.fi). Hinta aluksi hieman kirpaisi, mutta on tuota kaavaa meillä kyllä koko rahan edestä käytetty ja kokoja riittää vielä pitkäksi aikaa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Varsinkin tuo sydäntunika on tosi kivan mallinen! Ja yksisarvisen applikaatio.. :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja ompeluksia, tykkään etenkin tuosta yksisarvisesta. :)

  VastaaPoista