torstai 29. huhtikuuta 2010

Vappuhattu

Meidän 2-vuotiaalla on huomenna päikyssä hattubileet vapun kunniaksi. Ohjelmassa disco, action piste ja simaa ja munkkia tietenkin :D Olisipa kiva olla näkemässä kuinka nuo pienet discoilee ;) Piti siis bileitä varten ommella tytölle äkkiä jotain ja tällainen pupuhattu siitä sitten syntyi.
Tässä nyt sitten kävi niinkuin mulla käy usein muutenkin: yritys hyvä kymmenen, mutta toteutus ontuu... Ajatuksena oli, että pupun korvat saisi muotoiltua rautalangalla pystyyn, mutta toisin kävi. Eihän ne tietenkään pystyssä pysy, olisi pitänyt olla jokin panta tms. joka olisi tukenut korvia keskeltä... Ehkä hatusta olisi tullut tukevampi, jos sen olisi vuorittanut. En kuitenkaan halunnut vuoria laittaa, kun hattu tulee sisäkäyttöön. Joka tapauksessa korvien sisässä on tiimarista ostettua messinkilankaa (toivottavasti toi kestää lapsen käyttöä, kun on niin helposti muovautuvaa ja pehmeää!) Hattu on valkoista velouria Eurokankaasta ja korvat on ihan vain ommeltu hatun sivusaumoihin kiinni. Vaaleanpunainen kangas on taas sitä samaa Nanson trikoota Triteksiltä. On muuten ollut kyllä riittoisa kangas, maksoi vaan muutaman euron ja siitä on saanut vaikka mitä...

Kuvan jouduin nappaamaan nuken päällä (joka on tietysti ihan liian pieni....ja vielä vaippasillaan...), kun tyttö oli kuvaushetkellä jo nukkumassa. Oikein passelin kokoinen hattu ainakin tytön päähän on. Eiköhän se nyt mene yksissä juhlissa. Kaikki muutkin äidit on varmaan surauttaneet jälkikasvulleen hattuja vapun kunniaksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti