keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Hattupläjäys ja arvonnan suunnittelua

Kaikki alkoi tuosta lakoavasta kangaspinosta ja sen raivauksesta. Pinosta löytyi yllättävän paljon kankaanpaloja, joista ei hattua tai kahta kummempaa enää pystynyt ompelemaan. Leikkelin kankaita aamupäivällä ja pikku hiljaa pitkin päivää ne valmistuivat hatuiksi asti. Ylivoimaisesti eniten aikaa meni noiden aplikoitujen pipojen kanssa, koska innostuin piirtelemään uusia kuvia. Minä kun en ole mikään hyvä piirtämään, niin aikaa siinä sitten kului noinkin yksinkertaisten tekeleiden kanssa...


Yhdeksän hattua, eikä yksikään ole täysin samanlainen. Kaikki hatut sopii oman tytön 50 cm päähän, osa on hieman piukempia ja osassa vielä on reilusti kasvunvaraa. Kärpässienihattu on näistä kaikkein suurin ja venyy hyvin; menee omaan päähänikin. Yksi tähtihattu näistä on tehty omalle tytölle välikausihaalariin sopivaksi, muut ilmeisesti ovat menossa myyntiin, mikäli ei mieli matkan varrella muutu.

Minun piti alunperin järjestää arvonta jo silloin kun kävijälaskuri ylittää 10 000. No sepä pääsi ylittymään yli 3000 kävijää sitten :O Nyt kun katselin tuota hattupinoa, niin tulipa mieleeni että ainakin jonkun noista hatuistahan voisi aivan hyvin vaikkapa palkinnoksi laittaa. Arvonnan ajattelin laittaa pystyyn pääsiäispyhien aikana ja nyt tarvitsisin teidän mielipiteitänne siitä, mitä hattuja laittaisin vaihtoehdoksi arvontaan. Jotain muuta aion miettiä vielä hatun lisäksi. Ilmoitelkaahan mitkä teidän hattusuosikkinne noista on, muuten valitsen vaihtoehdot itse ;) 

Itse tykkään tästä perhosesta, harmi vaan kun väri ei oikein sovi mihinkään meidän päällivaatteisiin. Ja on tuo norsukin ihan kiva, vaikka kärsä näyttää kirahvin alle jääneenkin...


13 kommenttia:

 1. Oletpas ollut ahkerana! Itse tykkään eniten noista aurinko-pipoista ja miksei tuosta kärpässienestäkin. Muutkin toki ihania (varsinkin tuo kirahviapplikaatio) mutta meille liian tyttömäisiä. :)

  VastaaPoista
 2. Oi nuo norsu ja kiraffi on kyllä sööttejä, mutta pojalleni parhaiten sopisi varmaan tuo kärpässieni pipo :)

  VastaaPoista
 3. Haluaisin kirahvin tai sukellusvenetrikoisen =).

  VastaaPoista
 4. Kaikki ovat ihania, mutta ihanimmat kirahvi ja norsu!

  VastaaPoista
 5. Kirahvi on ihana :)

  -Minjuska-

  VastaaPoista
 6. En osaa päättää mikä ois kivoin. Kaikki on tosi ihania, mutta arpajaispalkinnoksi valitsisin varmaan jonkun muun kuin vihreäsävyisen.

  VastaaPoista
 7. Kiraffi on ihan ykkönen ja aurinkopipot on myös söpöjä :)

  VastaaPoista
 8. Kaikki hienoja, mutta suosikkini ovat aurinko- ja sienipipot :) Myös sukellusvenepipo tosi suloinen!

  t. Tinja

  VastaaPoista
 9. Täältä ääni kirahville. Vaikka kaikki on kyllä kivoja!

  VastaaPoista
 10. Perhonen on ihana, samoin muutkin, mieleen erityisesti myös norsu ja kirahvi.

  VastaaPoista
 11. Iso kasa ihania pipoja, mun suosikki on toi kirahvipipo :)

  VastaaPoista