keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Lammas-yöppäri

Jokohan tämä versio pääsisi ihan yöpukukäyttöön, kun edellinen päätyikin kesäasuksi :)


Alunperin lähtökohtana oli ajatus kokoturkoosista perus-teepparista lampaan kuvalla. Siihen sitten sortsit kaveriksi EK:n sydäntrikoosta. Mutta toisin kävi paidan osalta. Kun lammas oli valmis, näytti lopputulos jotenkin valjulta. Päätin lisätä vähän tyttömäisyyttä laittamalla kukan lampaan suuhun. Kun tämä oli valmis, alkoi paita kaivata sittenkin jotain pirteämpää kanttausta pääntielle... ja sen jälkeen ehdottomasti samaa sävyä myös hihoihin... ja oikeastaan sellainen helmaresorikin olisi ihan kiva... Ja niin siitä hieman tummanpuhuvasta turkoosista paidasta tulikin oikeastaan ihan pirtsakka ;)

Trikoo on joskus Triteksiltä ostettua Nanson modaalitrikoota. Aivan ihanan pehmeää ja halpaakin oli, ei paljon tullut hintaa tälle asulle. Aplikaatiossa on käytetty velouria ja trikoota. Sekä sortsien että paidan resorit on Myllymuksuilta. Paidan kaava on jälleen Creative workshop 301, koko 104 cm muutamalla sentillä pidennettynä + resori. Sortsien kaava löytyy Ottobre 3/07 -lehdestä.
Paita sopisi ihan kivasti myös leggareiden kanssa :D
Käykö teille muille muuten usein näin, että lopputulos on jotain ihan muuta mitä olitte alunperin ajatellut?

Ai niin, tervetuloa uusille lukijoille! Ja vielä on reilusti aikaa käydä osallistumassa arvontaan, mikäli ette vielä ole ehtineet.

8 kommenttia:

 1. Ei näytä mun mielestä yöpaidalta tämäkään :) Tosi makee lammaspaita! Ja ihanan värinen.

  Mulle käy nykyään aika harvoin niin, että suunnitelmat muuttuisi ommellessa. Ompeluaikaa on kai niin vähän, että tehdessä en enää mieti :) Toki pienillä jutuilla ilme voi muuttua tosi paljon.

  VastaaPoista
 2. No et kyllä munkaan mielestäni vielä onnistunut yöpuvun teossa. :D Ja suunnitelmat on tehty muutettavaksi, eikö? Tupunan tapaan minullakin usein suunnitelmat muuttuu juuri siksi ettei ehdi kunnolla suunnittelemaan, kun aika on kortilla.

  VastaaPoista
 3. ihana lammas ja minusta kiva kokonaisuus! Minulla kyllä lopputulos näyttää monesti ihan eriltä ja resorien väriäkin saataan vaihtaa vielä ihan loppuvaiheessa :D

  VastaaPoista
 4. Ihana setti taas! Samaa mietin minäkin, että jääköhän sittenkään yöpukukäyttöön...

  VastaaPoista
 5. No jopas olet taas ehtinyt!
  Ehei, ei tämä kyl mihinkään yöpyksi päädy, todella ihana setti ja pitäähän sitä päästä muutkin ihastelemaan, kuin vain kotiväki :)

  VastaaPoista
 6. Ihan liian ihana pelkästään yöpuvuksi... ;)

  VastaaPoista
 7. Kiva setti,varsinkin leggareiden kanssa!

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia, kiitoksia :) Voi hitsipilli, täytynee tehdä pelkkä valkoinen teeppari, jotta sen voi laittaa yökäyttöön ;) En kyllä taida osata sellaista tehdä, suunnitelmat kun muuttuu matkan varrella... Ihan samaa kyllä itsekin tuumin; haluan tämän paidan päiväkäyttöön :) Sortsit kelpuutan yöksi, samaa kangasta kun löytyy jo mekosta. Ei kun uutta paitaa miettimään...

  VastaaPoista