sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Hannah-tunika ja farkut


Kylläpä minä olen ollut tällä viikolla ahkera :) Tänään ehdin vielä leikkelemään ja ompelemaan tytölle puuvillatunikan  ja  farkut kesäksi.

Tunikan kaavana on jälleen vanha tuttu Hannah. Ensimmäistä kertaa tein puuvillakankaasta pitkähihaisena ja noilla yhdistelmähihoilla. Tämäkin on kokoa 98/104 cm, mutta hieman kavennettuna. Alkuperäinen malli on omaan makuuni hieman turhan leveä. Sovittaessa huomasin kyllä, että tämä ei ihan heittämällä näin kavennettuna mene päälle, kun kangas ei yhtään jousta. Kainaloista hieman kinnasi pukiessa, pois lähti kyllä hyvin...Täytynee pukea kädet ylös kohotettuna eikä kuten trikoopaitoja ;) Niin kaava kuin Polka Dots -puuvillatkin ovat Iinulta.

 


Muutama viikko sitten bongasin sattumalta Eurokankaan palalaarista tällaista ihanan pinkkiä stretch-kangasta. Tämä on aika ohutta, juuri sopivaa kesäksi. Housut on tehty Ottobre 4/08 Vilkas-velourhousujen kaavasta muokaten. Polviin aplikoin sydämet samasta kankaasta, vaikka eipä niitä juuri edes huomaa. Ehkä sitten erottuvat paremmin, kun pesuissa pääsevät hieman rispaamaan reunoista. Vyötärön aniliini resori on Myllymuksuilta.  


Hyvin joustavat housut kyykkyasentoonkin :)


Tässä tämä kapistus tositoimissa, mistä aiemmin tuolla kyselin. Ja voi että on kätevä laite :) Jos jollain muullakin pölyttyy tällainen tarvikepussissa, niin käyttöön vain! Voiko paljon tämän kätevämmin ja nopsemmin päärmäys enää sujua :D

4 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen tunika. Ja tuo apuväline on kyllä kätevä, jos sen jaksais aina vain kaivaa esille päärmätessä :)

    VastaaPoista
  2. Kylläpä on syntynyt upeita kevätsettejä! Teikäläisen paininjalalta syntyy siihen tahtiin tulosta, ettei kerkiä kommentoimaan!

    VastaaPoista