keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Hullut päivät ja kangasvaihtari?

Tulipa vapaapäivän kunniaksi raahattua nuorimmainen tyttö bussilla Stockan hulluille päiville, ja aika hullua siellä olikin. Reipas tyttö oli kyllä, vaikka ilman rattaita oltiinkin liikkeellä. Kotiin päästyä vielä sanoi, että oli kiva reissu :D Kaikki lapset ei kyllä tuntunut tuosta shoppailusta niin välittävän, sen verran parkua kuului ympäriltä ;)

Ja tarttuipa sieltä jotain mukaankin eli Ticketin ulkoilupuku :D Muiden ostoksia tarkkailtuani sain sen käsityksen, että tämä malli tulee olemaan tämän vuoden hittituote ;) Tästä merkistä ei aiempaa kokemusta itsellä olekaan, mutta tuntuu ainakin mukavan kepoiselta kesää ajatellen. Jos nyt kesällä ulkoiluvaatteita tarvitaan, toivottavasti ei... Aika ohuelta tuo kuitenkin tuntuu kevättä tai syksyä ajatellen. Ja hieman arveluttaa, miten housut kestää käyttöä, kun tuntuu niin ohuelta tuo kangas. Millaisia kokemuksia muilla on tästä merkistä? Plain rain -asu tämä taitaa olla nimeltään, eikä siis fleeceä sisällä.


Mulla olisi jemmassa Michas stoffeckelta tilattu 60 x 150 cm pätkä ruskeata sienijerseytä. Kangas on pesty kertaalleen, joten hentoista pesunukkaa on pinnassa. Tämä väri ei taida enää oikein oman tytön makuun olla, joten en jaksa siitä alkaa mitään ompelemaan.

Mahtaisiko keneltäkään löytyä vaihtariksi samanlaista palasta tätä kangasta vaaleanpunaisella pohjalla? Se turkoosikin varmaan kävisi, vihreätä meillä jo on. Jotain muutakin kivaa voi tietysti ehdotella :)  Jos olet kiinnostunut, niin laita mulle vaikkapa sähköpostia tanttarallalla (at) gmail.com.


5 kommenttia:

 1. Minäkin vierailin Hulluilla päivillä ja juuri noi puvut hain. Meillä on ollu noita Plain rain pukuja muutamat ja ovat huippu hyviä. Keväällä ja syksyllä ollaan pärjätty villahaalarin kanssa ja pitävät vesisadetta yllättävän hyvin. Myös kesäisin ollaan käytetty viileämmällä ja sateisella kelillä. Huippua kun menee niin pitkään. Ja ihmeesti kestää tuo ohut kangas, poika on 3 välikautta käyttänyt samaa pukua ja ehjä on. Ja tyttö viime keväänä konttasi tuolla hiekkalaatikolla ja ei naarmun naarmua tullut =)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen puku! Olen menossa itse Hulluille päiville tänään tuossa neljän jälkeen, mutta silloin ei ole varmaan enää mitään jäljellä... Mutta aina sieltä tuppaa jotain tarttumaan kyytiin :-)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli mielessä tuo puvun hakeminen, mutta en halunnut lähteä "hulluttelemaan". Aiempina vuosina nuo on myyty loppuun alta aikayksikön. Kerran sitä hain (klo 8.30 olin paikalla) ja ilman jäin. Enkä yhtään ihmettele, yhdelläkin äidillä oli kädessään jokaista väriä yksi kappale, koska halusi aikaa päättää minkä niistä ottaisi... Hullua sanon minä :D

  Mulla on muuten tuota sientä turkoosina. Voisin vaihtaa, mikäli et ole jo jostain sitä saanut ja multa tuollainen palanen löytyy :)

  VastaaPoista
 4. Meillekin tuli kaksosille ostettua jo toisen kerran nuo Plain rain -asut, tällä kertaa 2 ruskeaa. Edelliset kesti uskomattoman hyvin, vaikka kangas ei tunnu niin kestävältä. Pitää hyvin myös sadetta. Näissä tämän vuoden malleissa oli harmillista se, ettei helmassa ja hihansuissa ole säätömahdollisuuksia. Mietinkin jo, että pystyisikö helmakäänteeseen jotenkin siististi ujuttamaan kuminauhan, mutta en vielä ole ehtinyt lähemmin sitä tutkia. Kun takki on hieman reilu niin se olisi paljon kivamman näköinen, jos ei niin näyttäisi roikkuvan lapsen päällä.

  VastaaPoista
 5. Hieno homma, että teillä on hyviä kokemuksia tuosta asusta! Aika leveätä mallia tuo tuntuu kyllä olevan. Ensin meinasin ottaa tytölle jo 110 cm asun, mutta ne housut oli kyllä valtavat. Vyötäröä olisi joutunut kiristelemään ihan hirveästi! Päädyin 104 senttiseen, ja tuntuu noissakin kasvun varaa vielä olevan, henskelit oli melko löysät. Tietty jos tuonne joutuu fleeceä tms. laittamaan sisälle, niin menee tuota väljyyttä siihen.

  Aeno: hienoa, turkoosi kelpaa kyllä :) Se onkin oikeastaan parempi kuin vaaleanpunainen, löysin meinaan juuri kangaskätköistä melki samaa vaaleanpunaisena puuvillakankaana. Laitan sulle tulemaan sähköpostia :)

  VastaaPoista