keskiviikko 31. elokuuta 2011

Pipoja ja housuja, ja vähän kangasostoksiakin

On ollut hieman hiljaista ompelurintamalla viime ajat. Kiirusta on pitänyt, hädin tuskin olen muidenkaan päivityksiä ehtinyt kurkkaamaan, kommentoinnista puhumattakaan, pahoittelut siitä :( Viime viikko meni lähinnä vanhimman tyttären huonetta kunnostaessa, "pinotexia" pintaan ja sellaista. Ja kyllä siitä ihan kiva sitten tulikin :)

No nyt olen ehtinyt hieman ompelemaankin. Loput valmiiksi leikatusta kangaspinosta tuolla vielä odottelisi. Olen sitä purkanut vähän sen mukaan, mitkä langat kulloinkin on ollut missäkin koneessa ;) Omalle tytölle valmistui kaksi pipoa jo viime keväästä käytössä olleeseen Lindexin vaaleanpunaiseen ulkoilupukuun. Se kun nyt ihan vaatimalla vaati jotain mustaa lisäksi...


Keijupipo on kauttaaltaan trikoota, vuorina on kokomusta Nanson trikoo. Tämä on tarkoitettu hieman lämpimimmille (jopas on sana...) syyskeleille. Musta velourpipo taas on vuoritettu Myllymuksujen pinkillä babyfleecellä ja on tarkoitettu sitten niille koleammille keleille. Eteen on aplikoitu vaaleanpunainen velourtähti.


Sydänpipo ja kaikki housut taas naputtelin juuri huutikseen eli kangasvarastojen pienennys menossa. Molemmat pilvihousut on kokoa 104 cm, taivaansiniset velourhousut 90 cm+ (ehkä n. 92/98cm) ja pipo n. 50-53 cm päähän.

Kun pitäähän sitä saada tilaa uusille kankaille ;) Sattumalta eksyin nimittäin Pikku-auringon sivuille ja huomasin siellä olevan loppuunmyynnin. No tiedättehän te, jotain oli ihan pakko napsauttaa... Perjantai-iltana laitoin tilauksen menemään ja eilen kävin hakemassa postista :)


Ylhäällä vasemmalla on mustaa velouria, aika ohkaista on mutta eikähän sille käyttöä löydy. Oranssiraita ja turkoosi kangas ovat fleeceä ja alarivissä beigeä karvakangasta ja tummanruskeata teddykarvaa. Noista karvoista voisi jotain lakkikokeilua tehdä, vaikka viime talven suosikki takkukarvainen rusettihattu vielä meneekin tytölle. Kokeiltiin viikonloppuna hattuja, niin tyttö olisi heti halunnut tuon pörröhatun jättää päähänsä ;)


Vaatekankaiden lisäksi saapui myös kaksi pöytäliinakangasta ja kaikenlaista pikku-tilpehööriä. Mieskin tuumasi, että vai on joulu tullut, kun paiskasin eilen tuon reilu 3,5 kg paketin pöydälle postista tultuani... Ja siltä se kyllä vähän tuntuikin ;)

1 kommentti:

  1. Samasta paikasta tuli meillekin kankaita :) Pakko oli noita fleecejä napata, kun lähti niin halvalla! Ihania pipoja olet tehnyt!

    VastaaPoista