lauantai 13. elokuuta 2011

Keiju -mekkohuppari

Tällä kertaa ehdin saamaan itsellenikin palasen tätä suloista keijua, viimeksi olin aivan liian hidasälyinen. Tämä ihanan paksu interlock on tilattu Ottobre shopista ja tyttö itse valitsi tämän pinkkipohjaisen niistä kolmesta vaihtoehdosta. Onneksi tuolta vielä tätä kangasta sai, kun Ikasyrista taisi tälläkin kertaa loppua jo ennen kuin ehti myymälään asti. Alunperin tästä oli ajatuksena ihan vain pitkähihainen trikoomekko tehdä. Mutta kun nuo tuppaa hyvin helposti näyttämään omasta mielestäni yöppäreiltä, niin en uskaltanut ottaa riskiä hukata tämä yökäyttöön, vaan tein sitten sen sijaan tällaisen.

Arvatkaas muuten millä kaavalla tämä on tehty? No Ottobre creative workhop 301:llä tietysti taas ;) Eipä ihan heti uskoisi vai mitä tuumaatte :) Muokattu on siis aika tavalla; levennetty, pidennetty, laitettu tuplahihat ja lainattu toisesta mallista hupun kaavaa. Pitkien hihojen valkoinen trikoo on Nansoa Triteksiltä. Hihansuut on kantattu pinkillä resorilla.


Tulipa sitten taas mokattuakin kunnolla pitkästä aikaa :/ Kiireessäni leikkasin etukappaleita kaksi kappaletta... Kangasta ei riittänyt uuteen takakappaleeseen, joten pakko oli säveltää jotain. En keksinyt muuta kuin laittaa tuonne taakse kaarrokepalan paikoksi. Hupparin sisälle laitoin päälle samanlaisen kappaleen tuosta hihojen valkoisesta trikoosta. Ei siitä onneksi niin kauhea tullut, mitä kuvittelin. Ja tuonnehan se jää hupun alle piiloon...12 kommenttia:

 1. Tuota mokaa ei huomaa kukaan muu kuin sinä itse.

  VastaaPoista
 2. Upea!! Sä se osaat muokata kaavoja hienosti!

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuli kaunis ja todella taitava olet muokkamaan! Kaarroke sopii hyvin!

  VastaaPoista
 4. Ihana! Tykkään niin tuosta keiju kankaasta!

  Onko muuten tietoa tuosta Triteksistä miten se on auki?!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia :)

  Paaltsi: Triteks on muistaakseni auki ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-18. Viikonloppuisin on kiinni.

  VastaaPoista
 6. Ihana! Ja hyvin sopii tuo kaarroke tuonne. =)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana! Pakko laittaa tilaus tuonne ottobrelle sillä juuri tätä keijukangasta olen havitellut enkä mistään ole aiemmin löytänyt.

  Tanja

  VastaaPoista
 8. Kiva huppari ja ihana kangas!! Ja tuota mokaa en huomannut ennen kun luin tekstin. Näyttää hauskalta yksityiskohdalta :-)

  VastaaPoista
 9. Tosi ihana ja kaarroke tosiaan näyttää kuin kuuluisi malliin! :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana kangas ja malli... ja nuota kaarrokkeita on ihan kaupan huppareissakin joskus ollu, että ei se ny niin huono ole ;D

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia kaikille ihanista kommenteistanne :) Juu, kova oli yritys saada näyttämään kaarroke siltä, että se vaatteeseen kuuluisi ;)

  Mimmi: Heh, kiva että noita "mokia" on kaupan vaatteissakin ;D

  VastaaPoista