keskiviikko 24. elokuuta 2011

Retropalloja

Tämä Kameleont designin retropallovelour on jo jonkin aikaa marinoitunut kaapissa, kun en oikein ole keksinyt mitä siitä tekisi. En myöskään ole oikein ollut varma tykkäänkö siitä vai en. Ihanat värit, mutta kuosi...hmmm :/ No, mekkoja siitä nyt sitten tuli. Isompi mekko on n. koossa 104 cm. Tyttö siitä kuulemma tykkäsi, joten jää sitten omaan käyttöön. Liivimekkonen on taas koossa 74 tai 80 cm, en ole ihan varma. Täytynee etsiä jostain pieni mekkokaava, johon voisi hieman verrata. Pieni mekko menee huutikseen, kunhan keksin minkä kokoinen se on...

Molemmissa mekoissa pinkit resorikanttaukset ja napit. Silmuksi laitoin pyöreätä kuminauhaa, joten joustaa kivasti päälle pukiessa. Näyttää vähän siltä, että joudun ensi kerralla hieman suurentelemaan tytön mekkokaavaa olkapäiltä, mutta kyllä tuo nyt vielä välttää. Näiden kanttausten kanssa takkusin oikein kunnolla :( Kyllä oli vähällä, etten heittänyt vesilintua tuolla nauhakääntäjällä. Ei onnistunut, ei sitten millään. Halkion kanttaukset vielä onnistui, mutta heti kun meni sauman tms. päältä, niin arghh.... Lopulta kyllästyin ompeleen ja purkamaan, ompeleen ja purkamaan (ja tuhlaamaan resoria...) ja sysäsin nauhankääntäjän syrjään ja ompelin ihan "perinteisellä" tavalla kolminkertaisena. Johan pelitti peitetikkikonekin ;)

Ja selän takana on jokin yllätys, mistä ei mitenkään voinut luopua kuvauksen ajaksi...


Ta daa... vauvanuken hammasharja ;)

9 kommenttia:

 1. ihanat mekot! mä taas tykkään tosta kuosista <3

  VastaaPoista
 2. Nätit on mekot! Mullakin tuota trikoota marinoituu kaapissa, paranee varmaan vanhetessaan :-)

  VastaaPoista
 3. Mulle toi oli liian kirkas, joten meille päätyi tuota kuosia vaan ruskea pohjaisena :)Mekoissa on kivat pääntiet.

  VastaaPoista
 4. Ihanat mekot! :) Mulla on tota samaista velouria kans kaapissa marinoitumassa, mutta turkoosina. Pitäis poitsulle jossain vaiheessa tehdä siitä jotain. Housut varmaan..

  VastaaPoista
 5. Oispa mullakin tota marinoitumassa, sen verran on ihana kuosi!

  VastaaPoista
 6. Kivasti sopii nuo resoreiden värit ja napit kokonaisuuteen!

  VastaaPoista
 7. Ihanat mekot! Ja täytyy myös tunnustaa, että tuota kuosia löytyy kaapista marinoitumasta mullakin, ruskeana.

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia :)

  On se vaan jännä, kuinka jotkut kankaat on ihan pakko saada heti ommeltua ja jotkut vaatii ensin sen marinoitumisen ;) Täytyy kyllä myöntää, että tämäkin kangas näyttää paljon kivemmalta valmiina vaatteena kuin kankaana...

  VastaaPoista
 9. Tosi söpö mekko! Sama tunne mullakin tulee tuosta kankaasta - pari tunikaa siitä tuli tehtyä ja pidettyäkin, mutta en silti ihastunut ihan hirveästi. Ruskeana olisi ollut varmaan helpompi tykästyä.

  VastaaPoista