sunnuntai 7. elokuuta 2011

Pandoja ja peikkoja

Tänään oli ompelupäivä. Miten noihin aplikaatioihin saikin menemään niin hirmusti aikaa, ja siihen päättelyyn... Hannan kankaasta tilattua pinkkiä joustista oli vielä sen verran jäljellä, että siitä sai yhden pipon. Eteen aplikoin velourista pandan. Samalla vaivalla (joopa joo...) aplikoin pandan tunikaankin. Liandlon sydänjersey on myöskin Hannan kankaasta, hihojen valkoinen Nanson trikoo Triteksistä. Pinkin resorin alkuperää en enää muista. Sekä tunika että pipo on oman tytön koossa, mutta laitoin ne kuitenkin huutikseen. Piposta tuli kyllä jotenkin niin ihana, että tuollaisen voisi myöhemmin tehdä omallekin tytölle, mutta ehkäpä talviversiona.


Keskeneräisenä olleet peikko-housut saivat puuttuvan resorinsa, jonka hain Eurokankaasta. Kangas samaa II-laatua kuin aiemmin postatuissa mekossa ja tunikassakin. Nämäkin ovat huutiksessa myynnissä.


8 kommenttia:

 1. Voi että söpöjä nuo pandat! :)

  VastaaPoista
 2. Voi ku ihania!!!
  Aplikaatiot on kyl hidasta puuhaa, sikspä niit ei viimeaikoina tääl suunnal ole ehtinyt :D
  Mut tuleehan noist mahtavia!!!
  Hidasta päätellä mitä?! Jos aplikaatiost puhut, niin minä surruuttelen aina siksakin alkuun aj loppuun edestakaisin suoraa ommelta ja sit vaan leikannu langat pois. ja kivasti on pysyneet pesus, ei ole purkaantunut :)

  VastaaPoista
 3. Ja ne ompeleen alkupään langathan saa käteväti "pääteltyä" vetämällä sekä ala- että ylälangan siihen työn alla olevan siksakin suuntaisesti/alle. Näin saa eliminoiduksi jo puolet pääteltävistä (ellei usko Sanin konstin riittävän)

  VastaaPoista
 4. Mä olen tehnyt noin kuin anonyymi kirjoitti, mutta silti siihen jää liikaa pääteltävää mun makuun... Varsinkin tollaisten pienten tassutäplien ym. vuoksi. Ja ehkä siksikin, että teki kahta samaan aikaan ;) Mutta täytyypä kokeilla tuota Sanin ohjetta, siinä kyllä täytyy säädellä tikkiasetuksia ja siihenkin menee ainakin kaks sekuntia aikaa ;D

  VastaaPoista
 5. Hienot on panda aplikaatiot, suorastaan upeat!! Mä oon tehny just Sanin tavoin aina, enkä oo sen kummemmin mitään päättelyä ikinä ees miettiny...

  VastaaPoista