maanantai 1. elokuuta 2011

Oi mitä ihanuuksia

Töistä kotiin tullessa poikkesin postin kautta hakemassa Ikasyrilta saapuneet ihanuudet :D Aika moinen pino niitä olikin; mitenkähän Marika oikein oli saanut nämä pussiin sullottua! Hieman oli pussinsuu auennut, mutta onneksi kaikki oli tallella ja tahrattomia.


Apina & leijona interlock oli ihan heräteostos metripoistona. Siitä varmaankin syntyy jotain myyntiin. Muut kankaat ovat jerseytä ja niistä valmistuu ainakin osittain jotain omalle tytölle. Nuorimmaisen lempparit ovat kukka- ja peukaloliisa-trikoot, ja kelpaa kuulemma muutkin ;)


Sydänvelouria pelastin myös itselleni metrin pätkän. Tykkään enemmän siitä edellisestä, tummemmasta, versiosta mutta kiva tämäkin on. Yksiväriset kankaat ovat jerseytä. Oranssia ajattelin yhdistää pupu-kankaaseen ja ehkä kukkaankin, vaikka kukan oranssi on kyllä "porkkanampaa".  Violetti taas sopii peuran kanssa. Sinisen ja vihreän sain vielä viime hetkellä liitettyä tilaukseen mukaan ennen toimitusta. Saapa nähdä ovatko ollenkaan oikeaa värisävyä, sininen kyllä ainakin näyttää melko tummalta luonnossa kuvaan verrattuna. 

2 kommenttia: