sunnuntai 14. elokuuta 2011

Peurasetti ja huutistelua

Ai että on kaunista tämä peurakangas, niin söpöä :) 

Limepohjaisesta peurasta ja violetista jerseystä valmistui Hannah-tunika, jälleen hieman kavennettuna ja helma pidennettynä. Hihoihin lisäsin myös hieman pituutta, jotta tämä vastaisi enemmän kokoa 110 cm. Mulla on edelleen käytössä 98/104 cm kaava ja sitäkin aina kaventelen. Tartteekohan tästä koskaan piirtää isompaa kokoa, lisäilee vaan pituutta;) Molemmat kankaat on Ikasyrista ja tämä violetti jersey on Ikasyrin itsensä valmistuttamaa. Vaikuttaa mukavan tuntuiselta. Pehmeämpää ja paksumpaa kuin Jny:n, mitä aiemmin olen tuolta tilannut. Myöhemmin saa sitten nähdä miten kangas käytössä ja pesuissa käyttäytyy. Esipesussa ja rummutuksessa ei ainakaan nyppääntynyt.

Housut on jälleen sillä samalla kaavalla tehty kuin esim. aiemmin postatut pilvihousut ja monet muutkin. Huomaatte varmaan, että tykkään tuosta mallista tosi paljon ;) Nämä housut on nyt tehty hieman reilummalla saumanvaralla ja lisäten puntteihin 3 cm lisää  pituutta. Toisin sanoen tämä on nyt sitten meidän ensimmäinen virallinen koon 110 cm setti :OHihansuissa ei olekaan nyt kumpparia, vaan ne on rypytetty framilonilla ja kantattu vaaleanpunaisella resorilla. Kasvunvaraa vielä on, mutta niin saa ollakin. Hyvin pystyy silti jo nyt käyttämään.

Lopusta Jny:n tähtijerseysta valmistui samalla kaavalla 104 cm trikoohousut. Voi miten kivat nämä olisivat, paljon kivemmat kuin nämä tähtileggarit :/ Mutta pitäähän sitä leggareitakin olla, vai pitääkö... No, ei vaan voi kaikkea itselle hamstarata, joten huutikseen nämä nyt kuitenkin naputtelin.


Huutikseen meni/on menossa myös läjä muuta vaatetta tytön kaapin perukoilta. Osan olen jo sinne laittanut ja loput menee sitten kun jaksan niitä sinne takoa. Voi, miten älyttömän tylsää puuhaa :/


6 kommenttia:

 1. Hieno peurasetti! ja huutikseen menevät myös aivan ihania! pitääpä vinkata muutamalle kaverille! :) kivoja ompeluksia täällä, jäänpä lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana setti, hihansuut ovat nätit näin!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, ja tervetuloa Hanna! Toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin :)

  VastaaPoista
 4. Minä näin tota peura kangasta yhdes liikkees (vaatteena) livenä ja tykästyin kans tosi paljon :)
  Päästäis äkkiä muuttaan, niin vois taas tilata kankaita :D
  Ihania ompeluksia taas kerran :)

  VastaaPoista
 5. Ihania vaateita,ihana tuo setti :) pitää alkaa tekee tuollaisia meenkin neidille on niin kivan näköiset :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä nättiä tuo peurakangas,ihana setti!

  VastaaPoista