perjantai 19. elokuuta 2011

Apina -veloursetti

Tiritomista joskus keväällä tilatusta Kameleont designin apina-velourista ja Myllymuksujen aniliininpunaisesta velourista valmistui hieman lämpimämpi setti syksyksi. Ja kuvausten kunniaksi tietysti keli oli mitä lämpimin ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta :) Täytynee ommella enemmänkin syyssettejä, jos se takaisi lämpimät kelit vielä pitkään ;)

Tällä kertaa tein sekä huppariin että housuihin tuollaiset puolikuun muotoiset taskut, joissa on aniliininpunainen resorikanttaus. Taskut on ommeltu ensin aputikillä kiinni ja sen jälkeen ommeltu peitetikillä nurjalta, ainakin omasta mielestäni onnistuivat ihan kivasti. Hihoihin laitoin hieman lisää pituutta eli nyt resorit on käännettyinä. Helmaankin olisin laittanut, jos olisi ollut pidempi vetskari. Olin kuitenkin sen verran malttamaton, että oli pakko päästä heti ompelemaan. No, menee sitten myöhemmin hieman lyhyempänä versiona... Huppu on vuoritettu Triteksistä ostetulla Nanson pehmeällä valkoisella trikoolla ja raitaresorit on Fabriinasta. Setti oli tytön mielestä niin ihanan pehmeä, että se piti jättää heti kuvauksesta päälle. Ja kyllähän tuo tosi pehmoinen asu onkin kesän trikoovaatteisiin verrattuna, joita on sentään pidetty monta kuukautta putkeen ;)12 kommenttia:

 1. On kyllä upea setti, kauniit värit ja erittäin siisti ommeljälki!!!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavan ihana setti :)

  VastaaPoista
 3. Eipä setti enää paljon tuosta parane!

  VastaaPoista
 4. Ihana! Siisti setti ja herkkuvärit. :)

  VastaaPoista
 5. Oi oi mikä herkku setti!!!
  Tuota pinkkia apina-kangasta olen himoinnut, mut viel en ole tilannut (saakohan edes enään mistään).
  Kyllä tääl alkaa oleen jo aika syksymäiset ilmat, minä taas niin tykkään syksystä :)

  VastaaPoista
 6. Oih ja voih! Mä rakastan tuota apinakangasta ja mua harmittaa ihan hirveesti kun en löydä sitä enää mistään! Miksi oi miksi mä en silloin heti tilannut sitä!! :D

  VastaaPoista