tiistai 16. elokuuta 2011

Unipussi keskoselle

Tikbumsan blogista huomasin tämän Suuri käsityölehden kampanjan unipussien ompelemiseksi keskosille ja pienille vastasyntyneille. Jotenkin tämä innosti heti, vaikka asia ei omakohtaisesti kosketakaan :) Tässä on nyt ensimmäinen tekele. Vieläkin epäilyttää, että voiko tämä oikeasti vauvalle mahtua, vaikka kävin jopa Kaunis helmi blogissakin  neuvoja kyselemässä ;) Unipussi on tehty sillä suurimmalla kaavalla ja oli oikein passeli meidän baby born-nukelle... Mutta taitaa meidän beippari olla kyllä aika pulleanpuoleinen keskoseen verrattuna? Täytyy vaan toivoa, että tämä jonkin kokoiselle vauvalle mahtuisi.

Kangas on ihanan pehmeää Nanson trikoota Triteksiltä (oliko tämä kuosi jokin satumaa tai satukaupunki tms.?) ja olalla on nepit Taysin toiveiden mukaisesti. Mulla ei ollut tavallisia neppareita, joten laitoin sitten tuollaiset pienet muoviset kam-nepit.
Ja nyt vaan sitten kaikki muutkin kotiompelijat pieniä unipusseja ompelemaan :D

3 kommenttia:

 1. Kauniin pussin olet tehnyt :) Katselin itsekkin lehdessä tuota ohjetta, mutta vielä ei ole työnalla. Täytyy pistää korvantaa jos muistaisi tehdä kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis on! Ja täytyypä pistää muistiin jos saisi aikaiseksi tehtyä yhden Ouluun ja miksei toisen vaikka sitten tyttöjen nukkevauvalle.

  VastaaPoista
 3. Voi että ihana :)
  Minä otan kans ompeluun heti muuton jälkeen näit pusseja :)

  VastaaPoista