torstai 21. heinäkuuta 2011

Pilvihousuja ja poolopaita

Kangas-Mallasta tilatusta pilvijerseystä valmistui housuja. Punaiset pilvet tyttö valitsi omaan käyttöön (yllätys, yllätys...) ja turkoosit menevät huutikseen. Kaavana sama oma kaposempi malli, millä olen aiemminkin tehnyt mm. ribbihousut ja joustishousut. Tykkään kyllä tästä mallista enemmän kuin ihan perustrikoista. Koko on n. 104 cm.Triteksiltä tarttui viime kerralla mukaan nätti vaaleanpuna-luonnonvalkoinen trikookangas. Aluksi ajattelin tehdä tästä housut tuolla edellisellä kaavalla, mutta päädyin kuitenkin poolopaitaan, koska sellainen meiltä puuttui vielä kokonaan.  Kaavana jälleen kerran Creative workshop 301 kapeampi malli ja kokona 104 cm + hieman extraa helmassa ja hihoissa. Pääntiekanttauksen tilalle laitoin tuon kauluksen. Sovituskuvassa on muuten tytöllä päällä juurikin ne ribbihousut, hyvin sopii puseroon :)5 kommenttia:

 1. Upeat pilvihousut ja kaunis poolopaita (vaikka vaaleanpunaisesta ei hirveästi pitää, niin suloinen kyllä on!!!)

  VastaaPoista
 2. Mitä sulla oli postarit tuolta Kangas.Mallasta ?
  Vain kaksi hintaluokkaako, paketti (jossa vanha maksukin vielä) tai 3.00e ?
  Oudot maksut...
  Tekisi mieli tilata pilvitrikoota.
  Siellä sanotaan että paksua trikoota, onko näin ? Joku pilvitrikoo mitä kerran ostin Metsolasta oli aika lirua ja rullaantui reunoista kun käsitteli.

  VastaaPoista
 3. Kiitti Kewa :)

  Ninnu: siellä on postikulutarjous nyt tämän kuun loppuun eli kaikki toimitukset 3 e, myös paketit (paitsi suoraan ovelle toimitettavat paketit). Normaaleista postikuluista en tiedä. Itse tilasin isomman satsin eli yli 80 e:lla niin sain kokonaan postikulutta. Ei ole kyllä paksua trikoota, ohutta jerseytä tämä on... Ja samalla tavalla tuntuu rullaavan reunoista kuin muutkin singlejerseyt, ompelussa ei ongelmia ollut.

  VastaaPoista
 4. Tämä pilvitrikoo ei olekaan JNYN vaan Kestovaippakaupan teettämää trikoota. On halvempaa ja huonompaa kun JNY.
  Minäkin ostin kun luulin että on JNY ja ihan eri laatuahan tuo oli :(

  VastaaPoista
 5. Kiitti ninnu tiedosta! Voi vitsit, tulipa petetty olo :( Saattaa olla, että olisin tuota siitä huolimatta tilannut, mutta harmittaa ihan älyttömästi että luuli tilanneensa jotain muuta ja nyt olen vielä harhauttanut muitakin :( Tarkistin vielä, että pilvet kulkee samalla lailla kuin jnyn trikoossakin... Lienee sama juttu niiden asuntovaunujen kanssakin! Mun mielestä todella harhaanjohtavaa olla mainitsematta valmistajaa, koska valtaosa varmaan olettaa samaa kuin minä... Ei tullut mieleenkään että näitä samoja kankaita voi muutkin valmistuttaa! No, ei voi enää mitään. Täytyy heti kun ehdin muokata oikaisu tuohon tekstiinkin.

  VastaaPoista