keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Kaikenlaisia eläimiä

Turhien kankaiden tuhoaminen jatkuu. Kangastukun turkoosi velour on odotellut kangaskorissa jo jonkun tovin. Olen pitkään metsästänyt sellaista kirkasta, sinertävän sävyistä turkoosia. Tähän mennessä on käyty läpi Myllymuksut, Kangas-Malla ja Kangastukku, mutta aina vaan tulee tuota vihertävää turkoosia :( Nyt on tilauksessa turkoosia Jny:ltä ja totisesti toivon, että se olisi oikean sävyistä...hintakin kun oli suht kova. Olisiko kellään vinkkiä mistä moista oikein saisi?

Tästä velourista valmistui nyt kuitenkin lammaspaita ja -housut. Paidan hihojen luonnonvalkoinen velour on Eurokankaasta, muistaakseni musta resori myös. Turkoosi resori on Myllymuksuilta. Aplikaatiot on velouria, koko n. 104/110 cm.


Ja kuvaaminen oli taas vaihteeksi hieman haastavaa, sen vuoksi noita suloisia ilmeitä karsittu pois...

 


Muutama kuukausi sitten tilasin Jny:n viidakkovelouria muutamaan tilauslippapipoon ja jouduinkin siinä yhteydessä ottamaan kangasta koko loppupalan eli "hieman" yli tarpeen. Loppu kangas muovaantui nyt tunikaksi, jossa on hieman pidemmät (käännettävät)  mangonkeltaiset resorit. Koko tunikassa on 98/104 cm ja resori on hankittu Myllymuksuilta. Vielä kangasta riittää yhteen tai kahteen pipoon, joten sellaisia on varmaan luvassa joskus lähiaikoina...

Ikasyrista tilatusta Jny:n turkoosista apina ja leijona -interlockista sai juuri ja juuri ommeltua 104 cm tunikan ja paidan. Ruskean resorikantin alkuperää en enää muista. Kaikki nämä on tänään laitettu myyntiin huutikseen.




11 kommenttia:

  1. Mulla on myös haussa sinertävä turkoosi, mielestäni se oikea turkoosin sävy :) Lieblingstückestä sitä ei ainakaan saanut, vihertävää oli. Toinen mistä ei koskaan tiedä mitä saa on petrooli. Se on välillä lähempänä metsän vihreää. Ja sitten vielä lime! Kaikki neonsävyisestä kellertävän kautta vaaleanvihreään on mahdollista ;)

    Tosi nätti Ticketin haalari edellisessä postauksessa!

    VastaaPoista
  2. Oletko Kestovaippakaupan turkoosin tsekannut? Minusta se on sävyltään aivan mielettömän hieno. Blogissa kesä- tai heinäkuulla on siilimekko, siinä on kyseistä turkoosia helmassa jos haluat kurkata... :)

    VastaaPoista
  3. Mä ostin aikoinaan Hannan kankaasta velouria, joka oli tosi vaaleaa, semmosta sinertävää.. tässä kuva, vaikkakin aika samea sellainen kun kamera oli huono ja kuvattava turhan vikkelä!

    http://smirgepuuhailee.blogspot.com/2011/04/lohispylly.html

    VastaaPoista
  4. Millan kanssa samoilla linjoilla, Kestovaippakaupan turkoosi on ihana! Sitä otin itselleni kun siellä kävin. Voin vielä sullekin siis sitä hakea, jos tuo JNY ei ole sitä mitä pitäisi. Tai muutenkin. =) JNYn paketti muuten on siis matkalla jo suomeen. Jeee!

    VastaaPoista
  5. Tupuna: musta tuntuu, että varsinkin velourien värit on aina jotain muuta mitä kuvassa näyttää... olisko se kiilto mikä hämää, vai mikä. Joissakin kankaissa se ei niin haittaakaan, mutta sitten jos hakee just jotain tiettyä ;) Ja komppaan kyllä täysin tuota limen eroja, se väri voi olla aivan mitä vaan!

    Smirge: hauskat housut :), mutta tuo velour on liian vaaleaa. Olen joskus KVK:lta vastaavaa tilannut; on kaunis väri mutta etsin sellaista oikein kunnon kirkasta turkoosia.

    Milla: tuo näyttäisi (ainakin kuvassa) just sellaiselta mitä haen! Tämä on kyllä kohtalon ivaa, jos Jny:ltä tulee sitä vihertävää :/ Mulla on tulossa KVK:lta muita värejä, mutta tuon turkoosin menin tilaamaan sittenkin Jny:ltä... Voi hitsi, KVK:n velourit on vielä niin paljon halvempia... Ja olipa muuten tosi ihana mekko, ja aivan älyttömän ihania nuo sun ompelukset yleensä!

    VastaaPoista
  6. NannaRuu: kiva, juuri kävikin asia mielessä ;) No, kohtahan se selviää, tarvitaanko lisätilausta :D

    VastaaPoista
  7. Ootkos Metsola veloureita katsastanut? Minusta niillä on ollut kiva turkoosi!

    Hyvin oot saanut tuhottua kankaita :)

    VastaaPoista
  8. Minäkin tykkään Metsolan turkoosista, vaikken tiedä onko se sitä, mitä sinä tarkoitat.

    Ihana lammas-asu! :)

    VastaaPoista
  9. Mä katselin halpa-hallin kangasosastolla turkoosia velouria, se oli ainakin mun silmään hyvä turkoosi.
    Ja hieno on tuo lammas-setti :)

    VastaaPoista
  10. PikkuHoo ja Aatsipoppaa: Metsolan velouria ei olekaan tullut katsastettua turkoosina, nyt ei näyttänyt kyllä olevan valikoimissakaan. Ovat kokemuksen mukaan ainakin hyvälaatuisia, joskaan ei ihan halvimmasta päästä. Ainakin osa Metsolan veloureista näyttää tulleen Jny:ltäkin.

    Kerttu: En ole tiennytkään, että Halpa-hallista löytyy veloureja! Täytyypä katsastaa joskus sekin paikka, oletettavasti hinta ei ainakaan olisi pahimmasta päästä?

    VastaaPoista
  11. Oi,miten ihania vaatteita! täällä uusi lukijasi.

    VastaaPoista