maanantai 31. lokakuuta 2011

Kangashamsteri

Kehtaako näitä edes esitellä; kaikki näkee kuinka säälittävä tapaus olen... kun en vaan kerta kaikkiaan voi olla tilaamatta, kun kaikkea ihanaa on kaupan. Mutta on nämä vaan sen verran ihania, että pakko oli kankaat kuvata ja tänne blogata ;) Eli kankaita on tullut siis "hieman" napsuteltua... Ainakaan tänä vuonna en kyllä sitten napsauta enää mitään mistään! Tai ehkä kuitenkin siinä tapauksessa, jos jossain putiikissa on kaupan lisää ompeluaikaa. Näistä saisi vaikka mitä ihanaa aikaiseksi, mutta millä kumman ajalla???


Ikasyrilta saapui tänään kalastajanallejerseytä, sydänautovelouria ja punaista velouria. Aivan ihania kuoseja :)


Nämä kuviojerseyt on Michas-stoffeckelta, Pintselle kiitokset kimppatilauksen järjestämisestä :) Raidallinen kangas on resoria. Pingviinit ja kirahvit on aivan ihania, kettujen väreihin en niinkään ole hirmuisen ihastunut. Ehkä näillekin vielä jokin käyttötarkoitus löytyy.


Nannaruulle taas kiitokset Jny:n tilauksen hoitamisesta :) Aiemmin kyselin vinkkejä turkoosista velourista ja täytyy kyllä sanoa, että tämä ainakin on kauniin kirkasta turkoosia. Aika lähellä KVK:n turkoosia, ehkä aavistuksen kirkkaampi. Musta tähti on myöskin velouria, punainen pallo on interlockia ja nougat jerseytä. Hieman harmitti kankaita tilatessa, kun ainakin noita veloureja piti ottaa kerralla minimissään metri. Tosi mukava yllätys oli kuitenkin, että niihin oli laitettu vielä runsaasti ylimääräisiä senttejä: 10-15 cm :)


Tikbumsan blogista löytynyt Royal-tuotteen velour- ja postikuluale piti tietysti myöskin hyödyntää... Ylärivin kankaat on veloureja ja voi ihanuus tuota leijonavelouria, voiko suloisempaa enää olla :D Kettuvelourin kettujen koosta olin hieman yllättynyt, olin kuvitellut niiden olevan hieman suurempia... Punainen ja musta kangas on resoreja, kirahvit jerseytä. Tämä oli ensimmäinen kerta kun tilasin ko. paikasta ja täytyy kyllä kehaista, että asiakaspalvelu oli ystävällistä ja toimitus todella nopea :)


Oranssi ja vaalean pinkki velour on Kestovaippakaupasta, kuten myös "ruoho" velour oikealla alhaalla. Väri näyttää hailakammalta kuin luonnossa, mutta eipä tuo kyllä oikeastikaan ole mitään ruohoa koskaan nähnyt ;) Onneksi otin vain palasen aplikointia varten. Kiitokset näidenkin kankaiden kuljetuksesta Nannaruulle :) Tummempi pinkki ja sammaleenvihreä velour on Royal-tuotteelta. 

Ja mitäs näistä sitten ommeltais...

6 kommenttia:

 1. Muutama ihanuus sulla ;) Oon minäkin viimeisillä äitiyspäivärahoilla vähän hamstrannut ;) Leijonavelour oli muuten ihan yltiöihanaa! Tuota kalastavaa karhua vään himoitsen, toistaiseksi en oo vielä tilannut :D

  VastaaPoista
 2. ihania kankaita! (ja kiva tietää, et ei oo ainoo, joka napsuttelee tollai...)

  VastaaPoista
 3. OIjoi kuinka ihania ja mikä määrä!!! :)

  VastaaPoista
 4. Tuo autovelour oli mullekin se ohittamaton juttu, ja nyt se kiusaa mun mielenrauhaa tuolla arkussa.. <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kankaita! Mulla myös sormi napsuu vähän liian vilkkaasti, kun ei enää kankaat mahdu sitä varten ostettuun lipastoon. Mitäh - pitikö niistä jotain ommellakin? Eikö pelkkä ihailu ja silittely riitäkään? ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana etten ole ainoa, jolla on napsusormi herkässä ;)

  Hannaliini: niinpä! Mä voisin alkaa vaikka kangaskauppiaaksi; saisin aina uudet ihanuudet hyppysiini eikä tarvitsisi niistä välttämättä ommella mitään...voisi vaan silitellä niitä hartaasti ja ihailla uusia kuoseja :D Taitais vaan vähän bisnes kärsiä, kun en raaskisi niistä lainkaan luopua...

  VastaaPoista