sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Maisa-mekko


Ei olisi uskonut sitä palapeliä katsellessaan, että siitä läjästä vielä Maisa tulisi. Mutta tulihan siitä :) Hieman jännitin, kuinka aplikointikin onnistuu. Mustan rajauksen aplikoiminen kun ei ole aivan helpoimmasta päästä, ainakaan minun ompelukoneellani. Ja vaikka jäljestä ei mitään täydellistä tullutkaan, niin eipä ainakaan tarvinnut juuri lankoja vaihdella ;) Kaikkein eniten panikoin itse mekon kanssa. Pitkään mietin rohkenenko tätä ihanaa Jny designin tähtivelouria uhrata uuteen mallikokeiluun, ja rohkeninhan minä lopulta. Ja voi että mä tykkään tästä mallista :D

Mekko on muokattu Hannah-kaavasta. Tällä kertaa halusin tuollaisen resoripääntien, joten jätin leikatessa pääntien alavaran pois. Hihoja on muutama sentti kavennettu ja pidennetty, mutta etu- ja takakappaleet on lähes alkuperäiset; niitä on vain pidennetty ja hieman muotoiltu alaosasta. Mekon hihoissa ja helmassa on kuminauhat ja pääntielle on tehty framilonrypytys ennen resorin laittoa. Aplikoinnissa on käytetty velouria, trikoota ja joustofroteeta. Kuva on hieman kesäinen, mutta piristääpä tätä synkeän harmaata syksyä ;) Tähtivelour on tilattu Onnilaiselta.


12 kommenttia:

 1. Todella ihana mekko ja aplikointi! niin pirtsakka..

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana mekko! Ja hieno aplikointi! :D

  VastaaPoista
 3. Hienosti olet muokannut kaavaa, näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Ihana on ja tyytyväiseltä näyttää tyttökin :-)

  VastaaPoista
 5. aivan ihana mallin päällä - pääsee paremmin oikeuksiin ja malli on kaunis myös :)

  VastaaPoista
 6. Tulipa todella ihana mekko!!aplikointi on todella onnistunuit..

  VastaaPoista
 7. Kertakaikkiaan onnistunut paketti :)

  VastaaPoista
 8. Voi ihanuus! Sekä Maisa, että kaavan muokkaus! Mulla on ollut ajatus tehdä Maisa-mekko Maisalleni, mutten ole vielä uskaltautunut isompaan applikointihommaan..

  VastaaPoista