maanantai 3. lokakuuta 2011

Tumppuja ja pipoja

Sääennusteita katsellessani totesin, että ihan pakko on jo alkaa tekemään tytölle jotain vahvempaakin kädenlämmikettä kuin kaupan tekokuituhansikkaat. Ja koska ompelu on sentään jonkin verran neulomista nopeampaa, niin surrur sitten vaan ;) 

Ensin valmistui fleecetakin kangasjämistä hello kitty -tumput, joissa on vuorina samaista sydäntrikoota kuin takissakin. Ja heti perään tein vielä vaippaompeluista jääneistä pul-tilkuista hieman paremmin kosteutta pitävät versiot märemmille keleille. Lintuset olikin tänään heti päikkykäytössä, eivätkä enää yhtä siistin näköiset ole ;) Vuorina pul-tumpuissa on mikrofleeceä ja kaikissa tumpuissa on resorivarret.


Ja koska minulla on lisää kankaita tilauksessa vähän sieltä sun täältä, on pakko saada nykyisiä kangasvarastoja harvennettua. Jemmasta löytyneistä talvihuhuu-velour- ja kilpikonna-joustofroteepalasista valmistui muutama pipo. Kaikissa pipoissa on mikrofleecevuori ja kankaat on ruskeaa fleeceä lukuunottamatta tilattu Sampsukasta. Pipot on myynnissä huutiksessa.


6 kommenttia:

 1. Noihin tumppuihin saa kyllä tosi katevästi tuhottua pul-jämia, itsekin niitä tehtailleena :D

  VastaaPoista
 2. Söpösiä! Oletko tumpun kaavat itse piirrellyt, vai löytyykö jostain valmiina? Harkinnassa on ollut itselläkin tuollaisia tehdä..

  VastaaPoista
 3. Reptile: Niinpä saa :) Mutta voi kuinka pul:n yhteen ompeleminen osaa olla hankalaa puuhaa...

  Annika: muistaakseni otin alunperin mallia Ottobre 6/10 lehden tumpuista. Siinä on koot vain 12 kk asti, joten näitä on aika paljon suurennettu ja muutenkin matkan varrella ovat käytännössä muotoutuneet omannäköisiksi tytön kätösiä mittailemalla :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja! Mulla on jo toinen satsi hanskoja tulossa.
  Annikalle vinkkinä että maitotyttöpaidat-blogissa on yksien rukkasten kaava.

  Juu ja mulla olis TanttaRallalle tunnustus blogissani. :-)

  VastaaPoista
 5. No jo olet syys-lokakuu aikana ehtinyt vaikka ja mitä ihanaa!! :)

  VastaaPoista