torstai 30. kesäkuuta 2011

Lippahuivi ja arvontavoitto

Nyt on näemmä meneillään jonkinmoinen päähinekausi ;) Koko ajan täytyy viritellä jotain uutta... Viime kesänähän tein tytölle yhden lippahuivin Ottobren kaavoilla, mutta siitä tuli liian pieni. Nyt tein uuden omilla kaavoilla ja oikein hyvä tuli :) Pinkki pilkkupuuvilla on Iinulta.Reunat on päärmätty ihan saumurin rullapäärmeellä. Säästyin taittelemiselta ja silittelyltä ja ihan siisti tulee mielestäni noinkin. Lipassa on molemmilla puolilla tukikankaat. Samaten laitoin tukikankaan sisäosassa olevaan kaitaleeseen, vai miksi tuota nyt sitten nimittäisi. Ajattelin että se sillä tavalla pysyisi paremmin paikoillaan. Laitoin lisäksi pienet tukitikkaukset tuonne lipan reunoihin, mutta kyllä tuo kaitale silti tuppaa herkästi päähän laittaessa kääntymään. Tulevaisuus näyttää, että tikkaanko sen lopulta kiinni huiviin. Niskassa on kumppari, jotta tyttökin saa huivin laitettua näppärästi päähänsä. Nauhoja tuskin osaa solmia vielä pariin vuoteen, ainakaan niskasta ;)


Sen vanhan ruutu-kärpässieni -huivin voin myydä pois, jos jotakuta kiinnostaa. Hinta on 6 e + postit 0,60 e. Koko on arviolta 1-1,5 v. (huivin reuna n. 44 cm eli vähintään tuo päänympärys pitää olla, jotta narut saa hyvin solmittua). Huivi on siis täysin käyttämätön, ainoastaan sovitettu. 

**************

Tällaiset ihanat bambu-puuvillaiset tiskirätit sain arpajaisvoittona Hand made by Annika -blogista. Nämä on kyllä niin upeat ja taidokkaasti tehdyt, että en tiedä kuinka raaskin näitä käyttöön ottaakaan! Kiitoksia vaan Annikalle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti