keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Haaremihousuhaalari ja lätsä

Minä inhoan haaremihousuja, tästä huolimatta päätin ottaa riskin ja kokeilla tehdä sellaiset. Pienen mietiskelyn jälkeen päätin sittenkin tehdä haalariversion. Sellainen on varmasti mukavan väljä ja miellyttävä Turkin reissulla, ja eikös sinne tuollaiset haaremit hyvin sovikin :)

Alkuperäisenä ideana näissä on Ottobre 1/11 Acrobatics haaremihousut, joita hieman muokkailin ja suurensin kokoon 104 cm. Samassa lehdessähän on myös kaava isompiin haaremeihinkin, mutta ne on mun makuun jo liian väljät... Koska tästä kuitenkin oli tarkoitus tulla haalarimallinen, nappasin siitä toisesta kaavasta idean vyötärön kuminauharypytyksiin. Sitten vaan pidensin kaavaa, jotta sain yläosan. Yläreunaan kumppari, olkaimet jotta pysyy päällä; ja siinäpä on oiva haalari :D Ja vaikka itse sanonkin, niin tästä tuli kyllä tosi makee! Kuvissa ei näytä ollenkaan niin kivalta kuin luonnossa on. Saas nähä joutuuko näitä useammankin vielä tekemään, sillä sekä 15- että 13-v. tyttö ilmoitti heti asun nähdessään, että haluavat samanlaiset... isommalle vaan ilman olkaimia... Mistähän kaavan sitten löytäisi aikuisten koossa??
Pöydällä eivät kovin kummoiselta näytä... Näyttivät muuten ihan järkyn pitkiltä, mutta niin vaan tyttö täytti haalarin ;)


Olkaimet on tehty kahdesta pitkästä suikaleesta, jotka on saumuroitu yhteen ja käännetty oikein päin. Olkaimien keskelle surautin peitetikkiompeleen ja pujotin kumpparin sinne peitetikin muodostaman kujan sisään. Tämä kumppari-ideakin tuli ihan vasta lopussa. Helpottaa riisumista ja pukemista vessareissuilla ;)


Riittävää väljyyttä löytyy temppuiluun ja jumppailuun...Niin ja sitten vielä se lätsä. Tällainen koeversio syntyi. Takakumpparista tuli liian lyhyt ja löysä, joten hattu jää odottelemaan pään kasvamista. Muuten tuli kyllä ihan kiva. Kaavana Ottobre 3/10 Sunny fields lierihattu, jonka lippaa muokkailin. Mulle iski muuten aivan täydellinen blackout tuon kumpparin kanssa :/ En meinannut sitten millään tajuta, miten sen saa hattuun ommeltua, kun hattu on jo kääntöä vailla valmis... Kuinkahan monta kestovaippaa minä olen ommellut, sanoisin että melko paljon... ja tajusinhan minä vihdoin: saumanvaraan typerys...12 kommenttia:

 1. Suuri käsityökerho lehdessä ainakin oli joku aika sitten haaremihousun kaava, semmonen ei niin hirveän väljä..

  VastaaPoista
 2. Oi vau miten upeat, haluan myös tytölle!!! Onko ohkainen trikoo kankaana? Upeat niin päällä kun pöydällä, siis vau!!! (vaikka haaremihousista ei tykkä ollenkaan...)

  VastaaPoista
 3. Kiitti mimmi vinkistä, suunta kirjastoon siis :) Ja Triteksille halvoille kangaskaupoille... kauhea ajatellakaan paljonko kangasta tuollaiset isommat haalarit nielevät...

  Kewa: Kiitos :) Itekin niin yllätyin kuinka kivat ovat, vaikka en yhtään tuollaisista muuten tykkää. Ja kun itse tekee niin saa mieluisat ;) Kankaana on Kangastukun ohut puuvillainen singletrikoo, taitaa olla hieman lycraa seassa.

  VastaaPoista
 4. Tosi makee haalari! Varmasti mukava päällä. Pitää itsekin joskus kokeilla tuota kuminauharypytystä.

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava haalari! Just tulin kirpparilta ja siellä olisi ollut tuollainen omalle tytölle...2€...ja ilmoitti ettei pidä. Tiesinhän minä sen, että vaan mekot kelpaa, mutta kyllä harmitti jättää se sinne!

  VastaaPoista
 6. Upee haalari!! Mä oon ihastellut noita kaupoissa ja miettinyt tekemistä, mutta tyttö on ilmoittanut niin jyrkästi ettei aio pitää, että on jäänyt kokeilematta.

  VastaaPoista
 7. On kivat :)
  Meillä kans 6v sanois varmasti että ei pidä, kaks vee saattais laittaakki päälle. Vosi vaik jossainvälis tekasta :)

  VastaaPoista
 8. Sillä minäkin pitkään emmin tuollaisen tekemistä, kun olin melko varma ettei tyttö sitä päällensä huolisi. Yllätyin melkolailla, kun tuo ihastuikin siihen heti päällensä sovitettuaan. Siinä tulee varmaan joku ikärako välissä, kun nuo teinit taas tykkää ;) Ja nimenomaan tykkäsivät sitten kun näkivät haalarin päällä. Ehkä itelläkin jäisi kokonaan sovittamatta, jos kaupassa katselisi... ei varmaan rekissä niin kovin houkuttelevalta näyttäisi ;)

  VastaaPoista
 9. Haluaa ehdottomasti itselle tuollaiset! Ihanat hellevermeet! Vaikka omasta nuoruudesta jäikin traumat haaremihousuja kohtaan...

  VastaaPoista
 10. Mäkään en yleensä niin välitä haaremihousuista, mutta nämä on kyllä jotenkin kivat! Ja näyttävät kätevästi puettaville vaikka haalarimalliset ovatkin! Nätit ja kätsät nuo olkaimet myös, kiva kun selitit miten teit ne. :)

  VastaaPoista