keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Leppismekko

Jippii, se onnistui :D Nimittäin kuminauharypytys, kiitos tosimummon blogista löytyneiden ompeluvinkkien. On tätä kokeiltu aiemminkin, kuitenkaan siinä onnistumatta. Myllymuksujen kerttu-tenceltrikoo on marinoitunut kaapissa viime kesästä asti. Nyt se oikein vaati päästä koekaniiniksi rypytysmekko-kokeiluun. Ja sopii muuten erinomaisesti siihen! Materiaali on ihanan pehmeää ja ohutta, kivan vilpoisan oloista. Yläreuna on surauteltu ihan vaan rullapäärmeellä. Olkaimet on valkoista trikoota nelinkerroin taiteltuna ja mekko itsessäänhän on vain tuollainen "putki" ilman sen kummempia kaavoja.
Mekko pääsi heti kuvauksesta käyttöön, ja hyvin näytti toimivan trampallakin ;)5 kommenttia:

 1. Oi ihana, minulla kokeiluversio ompelupöydällä ja puolassa jo kuminauha odottelee...

  VastaaPoista
 2. Ihana!!! Aivan tosi söpö, oon niin leppisfani :D Mullakin odottelee sama projekti, kuminauha on jo puolalla...alku se on sekin.

  VastaaPoista
 3. Ihana kesämekko! Taitaa täytyä itsekin uskaltaa kokeilla nyt tuota rypytystä: kuminauha kun pelottavasti kummittelee tuolla muiden lankojen joukossa, mutta en ole vielä uskaltanut kokeilla! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! Jatkossa siis näkyy blogeissa paljon rypytysmekkoja ;) Rohkeasti vaan kokeilemaan :) Suosittelen kyllä ensin kokeilemaan langankireyksiä koetilkulle, vaikka se tylsää onkin...

  VastaaPoista
 5. Hui kun ihana kerttumekko. Voisin haluta itsellenikin tuollaisen :) Kumilankarypytys on kivaa, minä oon kolme kumilankamekkoa jo tehnyt tälle kesälle :D

  VastaaPoista