lauantai 18. kesäkuuta 2011

Sisustusta ja huutistelua

Pitkät tovit silityslaudan ääressä ja ompelukoneella reilu 30 m suoraa, suoraa ja enemmän suoraa... Näin valmistuu kolmet suorat verhot ja yksi pöytäliina. Siis niiiiin tylsää, rutkasti tylsempää kuin lierihatun ompelu... Mutta lopputulos kyllä miellyttää ja piristääkin kummasti. Kaikkein eniten piristää se ajatus, että vihdoinkin sain nuo Kangastukusta jo puolisen vuotta sitten tilatut pellavakankaat ommeltua verhoiksi asti ;D Olisin kyllä halunnut turkoosit verhot reunoille ja luonnonvalkoisen keskelle, mutta kankaat nyt riittivät tähän kokoonpanoon.

Harmi kyllä en saanut lainkaan taltioitua kameralla noita sävyjä. Johtuiko vastavalosta vai mistä, mutta kovin synkeältä näyttää lopputulos kuvissa :(  Akryylipinnoitetun pöytäliinakankaan nappasin muutama viikko sitten mukaan Eurokankaasta, kuten myös kanttauksessa käytetyn valkoisen puuvillavinonauhan. Toivottavasti on helppohoitoinen ja pitää pahimmat kolhut poissa uudesta valkoisesta ruokapöydästä.

Huutikseen olen saanut taas naputeltua jotain meiltä kiertoon lähtevää. Osa on hieman liian naftiksi jäänyttä ja osa vaan muuten tuppaa jäämään aina vaatekorien perukoille. Tässä jotain myynnissä olevista:

2 kommenttia:

  1. Just tällaista ihanaa turkoosia on tulossa meille uuteen kotiin :) Ihanan valoisalta ja raikkaalta näyttää!

    VastaaPoista
  2. Tääl pitäs kans laittaa uudet verhot. Eilen ripustin vanhat (ja rumat) kesäverhot ja totesin että uudet ne pitää hankkia, mut ku on niin tylsää ommella juurikin suoraa... jospa sitä sit tilais valmisverhot ;)

    ihana väriset verhot kyllä tekaisit!

    VastaaPoista