tiistai 22. maaliskuuta 2011

Vallaton napsusormi iski jälleen...

Siis tää on jo noloa... Eikö mistään todellakaan löytyisi tukiryhmää anonyymeille nettinapsuttelijoille?? Mutta voi, miten sydäntä lämmittääkään löytää paketista tällaisia ihanuuksia :)


Metrin pätkä ennakkotilauksesta tilattua musta-pinkkiä apinavelouria saapui eilen Tiritomista. Tästä tulee tytölle ainakin housut, mutta ehkä vasta syksyllä, nyt täytyy alkaa keskittyä kesävaatteisiin. Tänään ainakin on näyttänyt lupaavasti siltä, että se kesä olisi sittenkin tulossa hurjasta lumimäärästä huolimatta :D Pinkki eläin- ja sydänjersey sekä punainen apilajoustofrotee saapuivat tänään Hannan kankaasta. Niin suloisia kankaita nämäkin. Noista trikoista kuulemma tulee housut, tuumasi meidän rinsessa :)Hannan kankaasta tulivat myös nämä herkulliset resorit pinkin ja turkoosin väreissä. Nauhat ja tukikankaat ovat  Hanhelista ja saapuivat myös tänään. Tämähän on kuin synttäreitä viettäisi :)

Nauhojen alla olevat tukikankaat ovat siis nyt sitä Vlieselineä, kiitos vaan kaikille asiasta vinkkejä antaneille :) Tukikankaisiin liittyen minulla olisikin taas kyssäri. Minulla kun on kokemusta vain ja ainoastaan kiinnisilitettävästä tukikankaasta aplikoinnin tukena ja tämä on nyt sitten kiinnittymätöntä. Oletteko te kiinnittäneet tukikankaan vain nuppareilla kankaan taakse kiinni (antaako riittävästi tukea esim. trikoon kanssa) vai käyttäneet sitä sprayliimaa, mitä mukana ollut ohje suositteli? Jos olette käyttäneet, niin mistähän sitä liimaa löytäisi?7 kommenttia:

 1. Tukiryhmää tarvittais välillä todellakin... =)

  Mä en ole kiinnittänyt tukikangasta mitenkään, edes nuppineuloilla, jos siis tuo on sitä irtirevittävää tukikangasta. Aluksi vain katsoo että tukikangas pysyy matkassa ja paikoillaan, eikä leikkaa liian pientä palaa, niin hyvin sujuu!

  VastaaPoista
 2. Oi mitäihanuuksia :) Juu, tuo napsusormi välillä täälläkin villiintyy :D Mä en osaa tohon tukikangasasiaan sanoa mitään, käytän aina sitä kiinni silitettävää.

  VastaaPoista
 3. Minäkin tarvitsisin tukiryhmää :) On niin vaikea vastustaa ihania kankaita ja kun niitä uusia ihanuuksia tulee koko ajan... En ole tuollaista tukikangasta yleensä kiinnittänyt edes nuppareilla. Sinne vaan kankaan alle, niin kyllä se on ainakin minulla toiminut. Mutta mikäänhän ei estä laittamasta nuppareita, ainakin varmemmin pysyy kohdillaan.

  VastaaPoista
 4. Täällä myös tukiryhmän tarpeessa. Kiitos tuosta linkistä Hannan kankaaseen, oli ihan uusi minulle ja tulipa taas napsuteltua ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania kankaita ja nauhoja!

  Mä oon laittanut tukikankaan kiinni muutamalla nupparilla, mutta enimmäkseen käytän sitä kiinnisilitettävää.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille vastauksista, taidan sitten kokeilla vaan ilman liimoja. Katsotaan miten onnistuu :)

  Mukava huomata, etten ole ainoa jonka on vaikea vastustaa kaikkea uutta ihanaa... Ja kiva olla avuksi Hannaliini ;)

  VastaaPoista
 7. "Nimettömät nettinapsuttelijat ry" :D

  Laitan nuppareilla sen Vlieselinen irtirevittävän tukikankaan kiinni, ja ihan ok on toiminut. Mutta kiinni silitettävä antaa kyllä trikoolle paremman tuen. Varmaan johtuu siitäkin, että mun koneessa ei saa säädettyä paininjalan puristusta, joten se helposti venyttää trikoota.

  VastaaPoista