maanantai 21. maaliskuuta 2011

Koneita ja tähtiä, ja pieni pingviinikin

Aloitin eilen vihdoinkin ompelemaan tytölle kevättakkia ja tuloksena oli nämä...


Niin, siis siitä takin teosta ei sitten tullut mitään :( Sitkeästi yritin siitä viheliäisestä ulkoilukankaasta saada muotoiltua esiin jotain takin näköistä, mutta ei... ei onnistu, aivan hirveätä kangasta se on. Jäykkää ja kamalaa, ei onnistu minun ompelukoneellani :( Onneksi en mennyt pilaamaan sitä ihanaa vuorikangasta, täytyy kehitellä siihen jokin uusi päällikangas.

No joo, se siitä. Tuon täydellisen epäonnistumisen jälkeen piti saada jotain valmista aikaiseksi mielialaa parantamaan. Surautin siis housuja Ikasyrista tilatusta konevelourista ja lopusta tähtivelourista :) Konevelourit on koossa 92 cm ja 104 cm, raitaresori on joskus Pikku-Auringosta tilattu. Nyt muuten selvisi sekin, minkä vuoksi niistä kirahvihousuista tuli niin isot; unohdin vähentää puntin pituudesta tuon resorin verran ;) No, tuleepa niille käyttöä sitten myöhemmin. Nämä housut matkaavat huutikseen toivottavasti jo tämän illan aikana.Nämä tähtihousut taas kelpaavat omalle rinsessalle ja jäävät omaan käyttöön :) Puntissa oleva pingviini on omaa käsialaa. Kuten näkyy, niin piirtäjän lahjoja ei minulle juuri ole jaettu ;)  Näyttääpä muuten kumman kurttuiselta tuo toinen resori tässä kuvassa, kyllä ne kuitenkin ihan normaalit on...


Nyt on sitten setti valmis. Ei tarvitse miettiä, mistä löytyisi sopivan väriset housut hupparin kanssa puettavaksi :D


4 kommenttia:

 1. Raikas tähtisetti, ja tytölle niin ihana!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva toi tähtisetti :)
  ja on noi muutkin hienoja :D
  Sinä teet nykyään paljon ja ihania juttuja.
  Ja alusta-asti olen seurannut ja sinusta on tullut vallan taituri ompeluksissa. Nättiä työnjälkeä ja hienoja ideoita! (siis ainahan ne on ihania olleet, mut viimeaikoina jotenkin superkivoja :D)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)

  Sani: nyt kyllä ihan nolostuin noista kehuistasi... mutta kiitoksia vaan (tähän sit se punastumishymiö...). Itse en pidä itseäni mitenkään erityisen taitavana ompelijana, varsinkaan kun täällä blogimaailmassa kaikki tuntuvat ompelevan niiiin ihania juttuja. Mutta olen kyllä itsekin huomannut kehittymistä tällä saralla, varsinkin kun menee kurkkaamaan noita ekoja blogattuja tekeleitäni :)

  VastaaPoista