lauantai 12. maaliskuuta 2011

Pingviinihuppari, pipoja ja tunnustus

Edellisestä ikasyrin tilauksesta tyttö nappasi ensimmäisenä käsiinsä tämän sinisen tähtivelourin. Siitä piti ehdottomasti huppari saada ja se siitä sitten tuli. Hieman ongelmallista on kyllä hupparin väri sillä meillä ei ole tällä hetkellä kuin yhdet moonkidsin valkoiset ribbihousut jotka värinsä puolesta sopii huppariin.

Huppari on tehty samalla 98 cm ottobren kaavalla kuin tämäkin, lisäsin vain kolmisen senttiä helmaan ja laitoin hihoihin resorit. Hihojen ja hupun valkoinen ohut joustocollege tms. on Triteksiltä ja aivan ihanan tuntuista ja laatuista. Valkoinen resori on muistaakseni Eurokankaasta. Pingviini on aplikoitu taas netistä löytynyttä värityskuvaa hyödyntäen. Aplikoin ensin pelkän pingviinin, mutta jotenkin se tuntui roikkuvan ilmassa, tai taivaalla ;) Lisäsin sitten tuon jäälautan alle. Ei tullut ihan niin hyvä, kun joutui jälkikäteen lisäämään alustan tuohon jalkojen ympärille, mutta menkööt.Sanin sanoja lainaten tässä hupparissa kyllä vastusti vähän kaikki. Saumuri tökki huppua kiinnittäessä, kaksoisneula kenkkuili eikä tuo aplikointijälkikään nyt ihan täydellistä ole. Mutta kyllä tämä nyt omaan käyttöön kuitenkin kelpaa.

Pari velourhattuakin taas vaihteeksi valmistui... Mustaa velouria ja trikoovuori, toisessa tähti ja toisessa rusetti. Aikamoista näpertämistä kyllä noiden rusettien tekeminen ja kiinnittäminen. Nuo kun on käsin hattuun ommeltava. Molemmat löytyy huutiksesta.

Ja vielä viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä: sain Smirgelta tällaisen tunnustuksen, kiitoksia vaan kovasti  :)Tunnustukseen liittyi taas muutama kysymys:

1. Milloin aloitit blogisi?

Reilu vuosi sitten, helmikuussa 2010


2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Lähinnä esittelen omia käsitöitäni ja niihin liittyviä asioita. Sitä varten blogi alunperin on perustettukin, omaksi päiväkirjaksi ja kirjanpidoksi. Lisäksi täällä on välillä näytillä myös myytäväksi ommeltuja vaatteita.  Ja saattaa sekaan eksyä välillä jotain muutakin.


3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Jassoo, tämä onkin vaikea kysymys. Totta puhuen en kyllä tiedä...


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Olin jo pidempään käynyt lukemassa muiden blogeja. Tuntui kivalta idealta saada tällä tavalla taltioitua omia ompeluksiaan muistiin. Aluksi pelkäsin tämän olevan jotenkin vaikeaa ja että tarvittaisiin jotain erityistaitoja. Minulla kun ei tuo tietotekninen osaaminen ole kovin hääviä... Mutta turhaan pelkäsin; tämä on kivaa ja helppoa eikä ompelutaitoa kummempaa tarvita :D


5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Blogin ulkonäköä. Taustan valitsin silloin alussa niistä valmiista pohjista. Haluaisin taustaksi jotain kivaa ja värikkäämpää, joitain omaa. Mutta siihen kait sitten vaaditaan niitä tietotekniikan erityistaitoja joita minulla ei ole...


Olen nyt hieman tylsä, mutta en kyllä osaa valita kenelle kaikista ihanista blogisteista tämän antaisin eteenpäin ja aika moni tämän on jo saanutkin. Haluaisinkin antaa tämän kaikille teille blogisteille, jotka täällä käytte lukemassa ja kommentoimassa. Ottakoon mukaan ken haluaa, te kaikki olette varmasti tämän ansainneet :)10 kommenttia:

 1. tosi ihana paita! niin pirteän värinen!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti tuo huppari ja ihana kuva :) Ei kyllä huomaa ollenkaan, että ompelu tökki.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat ompelukset!Näitä rusettipipoja näkee nyt paljon, mäkin oon tehny, odottaa kamerassa kuvat et saisin laitettua blogiini...=)

  VastaaPoista
 4. Todella ihana pingviini paita!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa tuo tähtivelour, ja hieno koko paita!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille taas ihanista kommenteista :)

  Sofia: ei päältä juuri huomaa, mutta helman kanssakin piti aika paljon tehdä töitä, että siistin ompeleen sai aikaiseksi ;)

  Tia: niinpä, on ne rusettipipot niin ihanan tyttömäisiä. Pitääpä tulla blogiisi kurkkimaan ;)

  Tupuna: tykkään kanssa tuosta kankaasta kovasti, on tosi kaunis sininen ja niin raikas kaiken meidän pinkin ja punaisen rinnalla :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana! Näyttää kivan raikkaalta väriyhdistelmä, ja niin suloinen pingviini! :)

  VastaaPoista
 8. Pingviini on kerrassaan suloinen! Todella ihana huppari :)

  VastaaPoista