perjantai 4. maaliskuuta 2011

TunnustusSinisiä unelmia -blogin Tupunalta sain tällaisen tunnustuksen. Kiitoksia vaan vielä kovasti, tämä lämmittää ihanasti mieltä :) Tunnustuksen saajan kuuluu kertoa muille itsestään kahdeksan asiaa. Nyt menikin vaikeaksi, hiljakkoin kun jo oli vastaavanlainen tunnustus liikkeellä. Mutta yritetään keksiä vielä jotain ;)

1. Kävimme tällä viikolla miehen kanssa Tallinnassa ihan vain kahdestaan :) Totta puhuen en edes muista millä vuosikymmenellä edellinen vastaava matka on ollut... Teki kyllä terää ;)

2. Kyseinen matka oli ensimmäinen yö erossa nuorimmaisesta tytöstä (jos ei tytön yhtä sairaalayötä oteta lukuun). Nuo vanhemmat tytöt oli yötä mummulassa jo paljon nuorempina.

3. Meidän koko perhe on tällä hetkellä talvilomalla.

4. Täytän 39 vuotta tämän kuun lopulla.

5. Olen jäänyt ihan koukkuun bloggaamiseen. Välillä huomaan ompelevani jotain ihan vain saadakseni tänne niitä laittaa.

6. Kun vuosi sitten aloitin bloggaamisen, oli ajatuksena pitää lähinnä päiväkirjaa omaksi ilokseni. Myöhemmin huomasin, että teistä lukijoista ja teidän kommenteistanne on tullut yhä vain tärkeämpiä. Tuntuu aina mielettömän hyvältä huomata saaneensa tänne kommentteja, mitä enemmän sen parempi :)

7. Minulla oli hirmuiset "vieroitusoireet" kestovaippailun loputtua tytön kuivaksi oppiessa. Luulin, etten koskaan pääsisi yli siitä ettei enää voi tehdä ihania vaippoja ja muokkailla uusia vaippamalleja. Toisin kuitenkin kävi (vaikka aika kauan siinä meni) ja nyt minulla on odottanut kaksi puoliksi tehtyä vaippaa keskeneräisenä lähes puoli vuotta. Ne olisi viimeiset jäljellä olevat pul-kankaat, mutta kun ei vaan yhtään huvita niitä ommella...

8. Tilailen ihan liikaa uusia kankaita, tämä alkaa lähennellä jo pakkomielteisyyttä...

Näitä tunnustuksia onkin ollut aika paljon liikkeellä ja moni on tämänkin ehtinyt jo saamaan. Laitan kuitenkin tunnustuksen vielä eteenpäin seuraaville innoittaville blogisteille:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti