sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Vähän rockimpi kerttu

Harvoin olen mihinkään kankaaseen ollut niin pettynyt kuin tähän Myllymuksujen limenväriseen kerttuun. Tai eihän kankaassa sinänsä mitään vikaa ole; hyvänlaatuinen ja pehmeä velour tuo on kuten Myllymuksuilla aina. Mutta toi väri :(  Aiemminkin olen maininnut, että en juurikaan ole vihreän fani. Harva vihreän sävy on sellainen mistä pidän ja tämä lime kerttu -luomuvelour ei kuulu niihin. En edes oikein tiedä miksi, mutta en vaan tykkää.

Eilen sitten levittelin tuota kangasta pöydälle ja mietin siitä vaikka jotkut pöksyt myyntiin tekeväni. Kunnes yht`äkkiä sain ahaa-elämyksen. Selvästihän siitä piti tulla mekko mustilla hihoilla, ja niin siitä tuli. Ja ei voi mitään, kun näin valmiin lopputuloksen niin täytyy myöntää että tykkään tuosta sittenkin :)  Siitä tuli ehkä sellainen vähän rockimpi kerttu :DVarmaan huomasittekin, että malli on ihan sama kuin tässä. Tällä kertaa lisäsin vain tuollaiset pussihihat. Musta velour, resori ja vetoketju on Eurokankaasta. Hihojen rypytyksen tein framilonilla, kun en ollut varma jaksaako ommeltava kuminauha rypyttää tuon verran vahvaa kangasta. Vetoketjureunassa on jälleen resorikanttaukset. Tytöstä onkin tullut jo aikasmoinen poseeraaja...


Lopusta velourista valmistui vielä 74 cm paita sekä leppispipo. Paidan hihoissa samaa mustaa velouria kuin mekossakin. En sitten tiedä, onko värimaailma hieman liian synkeä vauvalle... Pipon vuorina on Ikasyrilta tilattua Jny designin punaista interlockia. Ympärys on 45 cm ja hyvin näytti vielä tytön 50 cm kokoiseen päähän menevän. Mekko jää omaan käyttöön, paita ja pipo menevät huutikseen tässä lähiaikoina.


Ja tuolle yhdelle leppikselle ei todellakaan ole kasvanut jalkaa, vaikka se siltä tuossa pipokuvassa näyttää... Näemmä on musta langanpätkä jäänyt pipoon ihailijaksi ;)

10 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen mekko tuli mustilla tehosteilla! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno leppismekko. Tuo musta sopii hienosti =)

  VastaaPoista
 3. Oikein nätti ja monikäyttöinen mekko - myös kesäkäytössä. Minäkin olen vähän hämmästellyt tuota limepohjaista kuosia, mutta nuo väriyhdistelmät ovat niin hyvät että kuosikin jo näyttää upealta.

  VastaaPoista
 4. Minäkään en tuosta kankaasta tykkää, se näyttää jotenkin pesussa värjääntyneeltä vihreältä =/. Mekko on kyllä aivan ihana, tuo musta väri sen tekee! Ja malli =).

  VastaaPoista
 5. Tuo malli ja värivalinta on kyllä jut nappiin! :)
  Teki tostaki kankaasta heti todella mielenkiintoisemman, kuin tähän mennes on silmiini ollut.

  VastaaPoista
 6. Vau! Täytyy sanoa, että värivalinta osui nappiin, musta antaa kivasti särmää kankaalle :) Ihana mekko! Ja suloinen pieni paitakin, eikä näytä kangas pipossakaan hassummalta :)

  VastaaPoista
 7. Hauskat poseeraukset :) Mekossa on ihanat varsinkin nuo hihat.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille; piristää ihanasti mieltä saada lukea näin ihania kommentteja :D

  Mamuli: kesäkäyttöön mekkoa hieman ajattelinkin, en sitten tiedä onko velour kesällä liian kuuma.

  Vika ei siis selvästi ollutkaan vain omissa silmissäni/maussani, kun muutkin kokevat tuon värin hieman "väljähtyneeksi". Riikan mainitsema pesussa värjääntynyt vihreä kuvaa kyllä aika hyvin kankaan sävyä;) Ei tuo oikein limekään ole.

  Onneksi lopputulos kuitenkin miellytti myös tuon tytöntyllerön silmää niin pääsee mekko ainakin käyttöönkin asti. Heti alkoi mekkoa sovittaessa tytön tanssijalkaa vipattamaan, ja se on aina hyvä merkki se :D

  VastaaPoista
 9. Ihana rokkari :) Sulle on tunnustus mun blogissa: http://smirgepuuhailee.blogspot.com/2011/03/tunnustus-ii.html

  VastaaPoista