maanantai 17. syyskuuta 2012

Pikkareita

Huh, kyllä nyt vastusti oikein olan takaa :/ Lopputulos on sarjassa "älä katso nurjalle". En tajua miten tämä nyt niin vaikeata oli, aiemmin on kyllä helpommin mennyt...nyt ei vaan oltu oikein kavereita tuon peitetikkikoneen kanssa. Laitettakoon tähän muistiksi itselle, että suosi jatkossa 100% puuvillatrikootilkkuja. Ainakin nuo bambit menivät paljon paremmin kuin venyvämmistä kankaista ommellut. Loppujen lopuksi edes jotenkin siedettävää tikkiä sain aikaiseksi, kun kiristin ylälangat 4,5:een, laitoin sen etupanelin namikan vasemmalle, kiristin paininjalkaa, laitoin tikin suurimmalle ja diffi 0,5. Katsotaas vaan, niin ensi kerralla nuo säädöt ei taas päde ollenkaan...jos nyt edes ensi kertaa tulee ;) 

Kaikki trikoot on omasta tilkkulaatikosta. Monivärinen kumppari on Merletton myymälästä ja yksiväriset Lieblingsstückesta. Saas nähdä miten nuo värilliset kestää, kokemusta ei niistä vielä ole. On ne ainakin kivan ohuita inkan valkoisiin kumppareihin verraten. Mun lempparipikkarit on nuo bambit, mitkä oli syynäkin tähän ähellykseen. Harmi vaan ettei ne sovi omaan takapuoleen, sillä tyttö itse valitsi heti jalkaan ponipikkarit ;) 9 kommenttia:

 1. Onpas söpöjä! Harmi kun meillä on vain poikia! :D

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihkut, minulla olis pakko-ompelu samanlaiset housut mutta ei vaan saa aikaiseksi...ja peitetikkari on nainen, joskus on vain parempi olla ompelematta ja seuravana päivänä se toimii kun unelma...

  VastaaPoista
 3. Mutku ei se nirppanokka toiminu toisenakaan päivänä kewa ;)

  VastaaPoista
 4. Onko näihin siulla oma kaava vai jostain "napattu"? Näyttää niin hyvän mallisilta, et vois meitin muhkun päällekin sopia :-)

  VastaaPoista
 5. Kikka: alkuperäinen kaava on SK 2/05 lehdestä. Tosin olen tuota aika reippaalla kädellä madaltanut sekä muotoillut jalanteitä ym. Nyt suurensin kaavaa hieman aiemmasta. Mutta ihan hyvä peruskaava siis tuossa lehdessä, sitä on helppo tarpeen mukaan muokkailla :)

  VastaaPoista
 6. Ihania pikkareita pitäs joskus kokeilla itekki :)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia, pitääkin mennä tuonne varastohuoneeseen tutkimaan josko siitä lihalaatikosta löytyis tuo lehti :-) Ei mikään maailman paras tapa arkistoida lehtiä :-D

  VastaaPoista
 8. Ihania pikkareita! Olen nyt parit väsännyt mutta tekeleet eivät vielä oikein ole onnistuneet... Milloin on reisikumpparit lörpällään ja milloin vyötärö, no ehkä joskus onnaa! Etenkin, kun haluaisin testata nappikauppa punahilkan uudet vyötärökumpparit (anteeksi mainos, mutta haluasin jakaa riemuni tuotteesta muillekin!!! http://www.nappikauppapunahilkka.fi/tuoteryhmat/kuminauhat). Törmäsin kumppareihin jenkkiläisessä blogissa (http://www.makeit-loveit.com/2012/08/elastic-band-skirt-aka-the-fastest-skirt-youll-ever-make.html) ja seuraavaksi aionkin kumppareitten kanssa väsätä mekkoja. Toivottavasti ne onnistuvat alkkerikokeilujani paremmin, sillä muuten tuhlaantuu kangasta reilummin ;)

  VastaaPoista