lauantai 8. syyskuuta 2012

Parantumaton kangasholisti

Olen minä. Ei olisi pitänyt tuonne facebookiin liittyä. Siellä kuulee kaikista tarjouksista, kimpoista ym. ja ennen kuin huomaakaan niin uusia kaikaita tulee sisään ovista ja ikkunoista. Ja toisaalta, aikaa kuluu siellä roikkuessa niin paljon ettei ehdi sitten kuitenkaan ompelemaan niistä kankaista mitään... No, esitellään nuo tuoreimmat hankinnat nyt kuitenkin taas täällä. Voitte sitten siellä ruudun ääressä sääliä ja päivitellä minua, langennutta raukkaa.


Nämä kankaat "tarttuivat" tänään mukaan ihan täältä koto-Tampereelta. Kuka olisi voinut tietää, että meillä täällä on myynnissä tällaisia ihanuuksia ja paljon kaikkea muutakin, mitkä onneksi kuitenkin pystyin jättämään kauppaan teille muille. Nämä siis ostettu Tekstiili Fihlistä ja hinta vieläpä edullisempi kuin netistä ostaisi, ja ilman postikuluja ;) Tuolla tulee kyllä poikettua toistekin, ehkä sitten kun saan nuo pinot hieman laskemaan nykyisestä. Raidallinen ja keltainen kangas ovat velouria ja pöllöt trikoota.


Näitä kankaita minä olin hakemassa tällä viimeisimmällä lankeamismatkalla. Fb:n Tampereen ompeluelämää ryhmästä tehtiin kimppatilaus Ruotsiin Jny:lle ja tässä on minun osuuteeni kahdeksalle hengelle jaetusta 10 kg:n kangaspaketista. Olen kyllä huipputyytyväinen näihin omiini, etenkin kun sain vielä yhden kankaan vaihdettua mieluisampaan. Kaikki muut on jerseytrikoota, paitsi vihreä on velouria.


Ja nämä kotiutuivat minulle tällä viikolla Ikasyrilta. Velourit olivat vain 9e/m, joten tilasin niitä neljässä eri värissä: kulta, ruosteenpunainen, punainen ja siniharmaa sekä lisäksi muutamat väreihin sopivat resorit. Keltainen tähti on trikoota. En oikein tiedä onko tuo kulta meidän värimme, itse olisin luonnehtinut sen lähelle sinapin väriä, mutta katsotaan nyt tuleeko käyttöön vai päätyykö myyntiin.

Tais tästä itseasiassa vielä jäädä uupumaan muutama pesukoneessa pyörivä kangas... huh...2 kommenttia:

  1. On kyllä ihania kankaita. Minä sen sijaan en ole suorastaan vuosikymmeniin ommellut yhtään mitään, paitsi jotain päärmeitä verhoihin, mutta nyt yllätin itseni ostamalla vaatekangasta! Saa nähdä, miten käy.

    VastaaPoista
  2. Kivoja kankaita. Kyllä facebook tosiaan on vaarallinen. Kankaita tulee tosiaan välillä ovista ja ikkunoista kun niitä tarjouksia lukee =) Pakko kyllä käydä tuolla Tekstiili Fihlissä. Luulin sitä verhokaupaksi =)

    VastaaPoista