lauantai 1. syyskuuta 2012

Bambihuppari

Ja hupparia taas pukkaa, tällä kertaa trikoisena. Kaava samasta OB 4/12 lehdestä kuin edellinenkin, tällä kertaa mallina Autumn Forest eli se hoikalle lapselle mitoitettu malli. Ei ihan mennyt kuin Strömsössa tämän kanssa, mutta valmistuipa kuitenkin. Ensinnäkin huppariin piti tulla huppu tuosta samaisesta Paapiin bambitrikoosta, vaan kangaspa ei ollutkaan leveydeltään luvattua määrää vaan 20-30 cm liian kapeata. Mitenkään ei 60 cm korkuisesta kankaasta saanut enää huppuun riittämään, joten piti keksiä jotain muuta. Vaaleanpunaista huppua en halunnut ja mikään pinkeistä kankaistani ei ollut lähelläkään tuota sävyä, joten vaihtoehdoista jäi jäljelle musta. Ja enpä tiedä, saattaa jopa olla että on kivempi näin... Musta antaa mukavasti hieman särmää tuolle suloiselle kankaalle, vai kuinka?

Mutta sitten tuo vetskari. Miten ihmeessä noiden halkioiden tekeminen on aina mulle niin hankalaa... ja piti vielä lähteä tällä ihanuudella tätäkin harjoittelemaan. Sain minä sen lopulta käyttökelpoiseen kuntoon ilman paikkalappua, vaikkei siitä ihan sellaista tullutkaan mitä piti. Kokona hupparissa on 116 cm. Sentin verran laitoin lisää mittaa hihoihin ja jokusen sentin olisi kyllä voinut helmaakin jatkaa. Hieman reilummat saumanvarat laitoin varalta myös, tämä kangas kun ei juurikaan jousta. Bambitrikoo on tilattu Kangas-mallasta ja vetskarin kävin hakemassa Merletton myymälästä, resorien alkuperää en taaskaan muista. Itse tehty -merkki on Sampsukasta ja musta trikoo Triteksiltä.


Tyttö joutui mannekiiniksi heti mummulasta kotiuduttuaan ja sovituskuvat ovat sen mukaisia ;)
10 kommenttia:

 1. Kangas itsessään niin söpöä, että tuo ihanaa "rouheutta" tuo musta huppu :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä hieno! Taidan varastaa idean, kun mullakin bambit odottaa vielä vaatteeksi pääsyä.

  VastaaPoista
 3. On hieno niin tämä kun edellisen postauksen huppari!!!

  VastaaPoista
 4. Ihan huippusöpö!! Minäkin tykkään tuosta mustasta yhdistettynä pinkkiin!

  VastaaPoista
 5. Minustakin tuo musta tuo tähän sopivasti särmää :) Ihana huppari!

  VastaaPoista
 6. Kyllä, tuo musta käy tuon vaaleanpunaisen bambin kanssa tosi hyvin:) Ihana!

  VastaaPoista
 7. Plaah mä olen tylsä toistaja, mutta ihan samaa mieltä kuin edelliset kirjoittajat, että musta tekee kivan säväyksen vaatteeseen.

  VastaaPoista
 8. Hieno ja mun silmissä kyllä täydellinen!! Tosi hyvin sopii musta tuohon :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanista kommenteistanne :) Mitä enemmän tuota hupparia katselee niin sitä enemmän musta tehoste tuntuu siihen kuuluvan.

  Niina: siitä vaan hupparia väsäämään :)

  VastaaPoista