sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Farkut

Parin viime viikon aikana on tullut piirreltyä uusia kaavoja varmaan enemmän mitä viimeisen vuoden aikana ;) Ihan kiva vaan kokeilla välillä uusia juttuja, liian helposti urautuu noihin samoihin vanhoihin hyväksi todettuihin.  OB 4/12 lehdestä pääsi kokeiluun vielä Flame denimhousu -kaavakin. Ja nyt on sitten koko setti valmis :)

Eli oma versio Ottobre -lehden näistä vaatteista. Aika paljon hempsakampaa eikä niin syksyistä, mutta takuulla oman tytön makumieltymysten mukaista ;)


Housujen teossa oikaisin aika lailla sieltä missä aita on matalin. En tehnyt eteen taskuja enkä vyötärölle vyönlenkkejä, ja jätin vetskarinkin pois, kun ei ollut kotona valmiina sopivan mittaista. Ja toisaalta sen laittaminen olisi ollut aika turhaakin, paitsi ehkä ulkonäköä ajatellen, tyttö kun yleensä kiskoo housut jalkaan vetskarit kiinni... Koska tämä malli on tehty hoikalla mitoituksella, niin tein leveydestä koon 122 cm ja pituudesta 116 cm (tytöllä mittaa n. 112 cm). Hyvin menee päälle ilman vetskariakin olematta silti liian suuret :) Eteen ompelin koristetikkauksina sepaluksen, vaan eipä se tuosta kuvasta näy kun on niin samaa sävyä kankaan kanssa. Takana paikkataskut ja vyötäröllä kumppari. Laadukas vaaleanpunainen joustofarkku on Kangas-mallasta.
7 kommenttia:

 1. Ihania! Näyttipä malli olevan erityisen onnellinen uusista vaatteista :)

  VastaaPoista
 2. Tulipa hienot ja tuo väri sopii neidille ja neidin huppareihin kuin nakutettu. Tosi hienoja nekin :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat housut ja hupparit myös! Kyllä se kannattaa tehdä niitä lapsen lempparivärejä niin on sitten varmasti mieluisia! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä kelpaa tanssahdella näissä vaatteissa, ihanat kaikki!

  VastaaPoista
 5. Tosi hienot housut - ja nuo hupparit, niin ihania!!!

  VastaaPoista