keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Fleecetakki

Kyllä se nyt kuulkaas syksy on tullut ja tarvitaan lämpimämpää päälle. Tämä takki olikin tänä aamuna jo koekäytössä. Kaavana jälleen OB 4/12 Funny fox huppari. Tällä kertaa jätin hupun pois ja laitoin tuollaisen svetarikauluksen tilalle. Suloinen ja pehmeä mansikkafleece on ostettu Sastamalasta Nokian kauppahuoneelta. Tunaroin nyt sitten hieman tämänkin kanssa. Vaikka kovin hartaasti silittelin fleecestä nukansuuntaa, niin laitoin sen sitten kuitenkin väärin päin. Senkin huomasin vasta, kun ihmettelin että miksi valtaosa mansikoista on ylösalaisin... Ja kukahan tämän olisi huomannut, jos en olisi maininnut ;)

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva! Tollanen huputon huppari (tai oikeastaan huputtomia huppareita) munkin pitäis tehdä. Tää kaava onkin pojan koossa jo leikattuna ja yksi hupullinen versio tehtynä. Miten toi kauluskappale on tehty? Mitattu vaan pituus pääntiestä ja sit kaksinkertainen kappale? Entä onko tässä vuori tai alavarat?

  VastaaPoista
 2. NuppuNeula: tämä on ihan vuoreton eikä alavarojakaan ole laitettu. Muuten ihan ohjeen mukaan lukuunottamatta kaulusta. Kauluksen pituuden mittasin hupun kaavan alareunasta, sai helpommin siitä. Tässä on kauluksen korkeus 5 cm eli se kaksinkertaisena + sv:t (kaavakoko 116/122 cm).

  VastaaPoista
 3. Kiva takki! Ja hei, aivan, ei olisi kukaan huomannut. Eikä se kyllä ole häiritsevää vaikka huomasikin! Meillä keskimmäinen eilen viimeksi kaipaili tuommosia takkeja, mutta kun ei ehdi tekemään!

  VastaaPoista
 4. Oi! Suloinen. Juu, täälläkin pitäisi noita ommella...

  VastaaPoista