sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Pari paitaa ja hame

Minä olen ommellut jo seitsemän vaatetta samasta OB 4/12 lehdestä :O Tämä on kyllä ennen kuulumatonta... Tällä kertaa toteutuslistalle pääsi Princess -tunika, Pupunen -trikoopaita ja Groovy -jerseykellohame.

Pupunen -paidan ja kellohameen ompelin jo seuraavassa koossa eli 122 cm. Menevät sitten pidempään ja silti voi hyvin pitää jo nytkin. Sampsukasta tilatusta poni -jerseystä on tullut ihan tytön lemppari. Moneen kertaan on varmistellut, että tuleehan kankaasta sitten varmasti jotain juuri hänelle. Ja onhan se ihanaa :) Olisin halunnut paitaan vihreät kanttaukset, mutta koska sopivaa sävyä ei varastoista löytynyt niin laitoin keltaiset. Tämä on kivan kapoinen malli, hihoissa ja helmassa on ainakin tässä koossa vielä kivasti kasvunvaraa. Hameen raidallinen campan -trikoo on tilattu Fabriinasta. Harmittaa, kun ei tullut soviteltua tuota vyötäröresoria ennen ompelua, vaikka jopa ohje siihen kehoitti :/ Pari-kolme senttiä olisi saanut sitä kaventaa, tai oikeastaan tehdä sellaisen loivasti vyötäröltä levenevän. Noh, kyllä se päällä pysyy, vaikka vyötärö vähän lörpöttääkin. Toivottavasti kutistuisi hieman pesussa ;)
Hame sopii kivasti tähän aiemmin postattuun Hoopsiinkin :) 
Princess -tunika on tehty koossa 116 cm ja kruunuinterlockin olen ostanut fb:n kangashamstereista. Kasvunvaraa on tässäkin n. 113 cm tytölle. Tällä kaavalla saisi muuten varmaan kivan tonttupaidan jouluksi :)9 kommenttia:

 1. Todella kivoja, ihanan tyttömäisiä! Meillekin on tuota ponitrikoota tulossa, tytön oma valinta! :)
  Mahtava määrä kankaita (edellisessä postauksessa) odottelee!

  VastaaPoista
 2. Suloisia vaatteita! :) Tuossa lehdessä olikin harvinaisen paljon hyviä malleja.

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita ja olet ollut tosi ahkera viime aikoina! ;) Toi on musta paras lehti tähän mennessä, oon kans toteuttanyt siitä yli 20 vaatetta!

  VastaaPoista
 4. Onpas kivoja ihan kaikki! Tuo 4/12 lehti oli tosiaan oikein inspiroiva.

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat setit! Etenkin alin, kruunusetti, on aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Ahkerana olet ollut ja aivan ihania ompeluksia saanut aikaan :) Ja miten ihana mallityttönen siellä, hymy suorastaan valloittava :)

  VastaaPoista
 7. Tuossa 4/12 Ottobressa on kyllä erityisen monta hyvää kaavaa! Tosi hienoilta näyttää nämä toteutukset! Tyttökin on selkeesti synnynnäinen poseeraja! =)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia kaikille ihanista kommenteistanne :) Tuntuu tosiaan tytöltä tulevan nykyään jos jonkinmoista poseerausta, johan niitä on yli 2,5 v jo harjoiteltukin ;D

  VastaaPoista