keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Sarjatyötä

Sarjatyöllä saa valmista nopeasti, mutta eipä tästä kyllä sen kummempaa nautintoa itselle saa. Kivempi tehdä jotain erilaista, kun ihan näitä perusjuttuja. Mutta näitäkin tarvitaan. Trikoohousuista on suurin osa jäänyt vaivihkaa tytöltä liian lyhyiksi, joten siihen tarpeeseen valmistui vadelmanpunaiset leggarit ja punaiset ribbihousut. Punainen trikoo on Nansoa Triteksiltä ja leggareiden kaava SK 1/09 lehdestä. Moonkidsin punainen ribbitrikoo on Ikasyrilta ja kaava oma. Kangas on niin joustavaa, että näistä olisi saanut hieman kapeammat tehdä, mutta menee nämä näinkin. Kokona molemmissa housuissa on n. 116 cm.

Kameleontin pinkki apina -velour on joskus Tiritomista tilattu. Housujen koko on 104 ja ne ovat huutiksessa myynnissä. Myynnissä ovat myös loppupostauksen t-paita ja pipot. Paidan etukappale on samaa LiandLon lintujerseytä, mistä olen tehnyt jo omalle tytölle tunikan. Takakappale on keltaista ja hihat vaaleanpunaista trikoota. Paidan koko on myös n. 104 cm.


Lintupipo on kaksinkertaista trikoota (vuorina valkoinen trikoo), viidakkopipo on yksinkertaista velouria ja apina -velourpipossa on vuori samaista trikoota mistä vadelmanpunaiset leggaritkin on tehty.

2 kommenttia:

  1. Kivoja ompeluksia!
    Minäkään en sarjatyöskentelystä tykkää, vaikka se joskus järkevää olisikin! ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania ompeluksia! Ja alemman post. tähti teeppis on ihana!!! Täytynee meidänkin tähtifanille :D

    VastaaPoista