keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kun ei osaa päättää...

Poikkesin tänään nuorimmaisen tyttären kanssa Triteksissä hakemassa valkoista ja pallokuosista trikoota. Mutta... lähti taas vaihteeksi hieman lapanen kädestä. Ostin kyllä sitä mitä hainkin ja lisäksi sitten hieman muutakin. En vaan millään osannut päättää mitä tarvitsisin, joten otin vähän kaikkea. Värisävyistä voi päätellä kuka oli päätuomari kankaiden valinnassa ;) Loppusaldona Tesoman reissusta oli 50 e kevyempi kukkaro ja kangaspinon kasvaminen noin 11 metrillä. 


Alarivin yksiväriset kankaat ovat resoria, muut tavallista trikoota. Nuo resorit ovat ihania nauhankääntäjällä kantatessa, ei niin napakoita kuin resorit yleensä.


Jotain valmistakin on tullut. Yhdet vaivaiset joustofroteehousut. Punainen joustis on Hannan kankaasta, kivan ohutta kesälaatua. Mokasin taas kerran tämän kaavan kanssa ja unohdin lisätä vyötärölle kääntövaran. Päädyin laittamaan vyötärölle resorin, mutta vyötärö nousikin liian korkealle. Pähkäilin jonkin tovin, mitä pelastusta tilanteeseen keksisin ja koska en millään jaksanut ratkojaan tarttua, niin päätin ommella peitetikillä resorin kaksinkerroin ja katsoa mitä tuleman pitää. No tästäpä tulikin lopulta oikein hyvä, napakkuus riittää ihan  ilman kuminauhaakin :)

4 kommenttia:

 1. Oliko siilitrikoota paljon? Ostin taannoin ja sitten seuraavalla kerralla sitä ei enään ollutkaan :(

  VastaaPoista
 2. Oi apua! Ei voi olla noin edullisia kankaita! Täytynee lähteä ajelulle...
  :)

  VastaaPoista
 3. Kerttu: Kyllä sitä vielä sinne ihan hyvin jäi, sen tarkemmin en muista.

  Annika: Niinpä! Ja hyvälaatuisia vielä :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kunnon pino kankaita! Ja tosi mukavaan hintaan olet ne saanut.

  VastaaPoista