maanantai 7. toukokuuta 2012

Kevättakki - ihan kaupasta ;)

Olen epätoivon vimmalla yrittänyt löytää tytölle jotain kivaa kevättakkia. Sellaista parempaa, ei siis varsinaista ulkoilutakkia. Ja huh huh, miten se onkin vaikeaa. Ideapark on koluttu pariinkin otteeseen, mutta tuloksetta. Valinnanvaraa ei tunnu kovasti olevan, jos ei nyt mennä sentään yli T2H:n hintaluokkaan asti. Ja koska ei kantti eikä aika (varsinkaan kun viikonloppukin kului nukkekodin takkaa väsätessä) riittänyt alkaa itse takkia suunnittelemaan ja ompelemaan, päätin turvautua netin valikoimiin. Tänään se sitten saapui; vappuna Pikku Mineasta tilaamani Phister & Philina takki :) Pakko on tännekin sitä hehkuttaa, kun se vaan on niiiin ihana. Koko on 116 cm (6 v.) ja oikein sopiva meidän 110 cm 4-vuotiaalle. Kaupan päälle tuli vielä tytölle puinen helminauha; kyllä voi niin pienestä äiti ja tytär tulla ikionnellisiksi ;D
3 kommenttia:

 1. Onpas ihana takki ja neiti:)

  VastaaPoista
 2. Mä oon kans ettinyt pitkään meiän neitille (kesällä 4v.) sellasta parempaa takkia ja useaan otteeseen oon käyny tuota phister&philinan takkia tuolla pikku-minean nettisivuilla ihailemassa.. jostai syystä se on jääny kuitenki tilaamatta vielä, mut sun postauksesta vakuutuin että meillekki halutaan tuo!! Eli kiitos postauksesi, kohta varmaan meiän postilaatikossa on samallainen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti Hanna :)

  Anskuli: mukava kuulla että postauksesta oli apua :) Itekin pari päivää tilausta aprikoin, kun ei netin kuvat täysin vakuuttaneet. Vapun 20% ale sitten ratkaisi asian eikä kyllä yhtään kaduta :)

  VastaaPoista