torstai 24. huhtikuuta 2014

Neon Flowers ja jeggingsit

Huh heijaa, se on sitten kuulkaas blogin 300. postaus. On sitä ilmeisesti jonkin verran tullut ommeltua viimeisen 4 vuoden aikana ;) 

Ompeluinspis oli vielä päällä, joten sitä oli toki hyödynnettävä. Kun näin uusimmassa Ottobressa (3/14) Neon flowers topin mallin, tuli siitä heti mieleeni tämä viime syksynä Eurokankaan palalaarista matkaan tarttunut herkkä kukkakuosinen ryppypuuvilla. Näpertämistä tämä malli vaatii jonkin verran, mutta lopputulos on mielestäni varsin suloinen. Ohut ja väljä toppi on varmaan mukavan vilpoisa helteisinä kesäpäivinä, joita toivon mukaan on tulossa useita. Valmiiksi ryppyinen kangas armahtaa hieman myös laiskaa silittäjää ;) 

Topin pariksi ompelin jegginsit violetista joustofarkusta. Kangas on ostettu joskus vuosi pari sitten myöskin Eurokankaasta ja se todellakin joustaa toisin kuin jotkin muut joustofarkkukankaat. Päällipuoli on mukavan pehmeä, mutta sisäpuoli sellaista keinokuituisen ja vähän hiostavan oloista. 


Samalla vaivalla tein toisetkin jegginsit Lillestoffin pinkistä luomupuuvillaisesta farkkujerseystä, jota löytyi Kestovaippakaupasta. Tämä kangas onkin todella pehmeän ja mukavan tuntuista. Jegginsien kaava löytyy OB 4/11 lehdestä.


3 kommenttia:

  1. Vau, onnittelut 300 bloggauksesta! Hieno määrä ja vielä kiinnostavia ja monipuolisia.

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän ihana paita! Ja housujen yksityiskohdat ovat upeasti toteutetut!

    VastaaPoista