lauantai 12. huhtikuuta 2014

Avaruuspupu

Mikä on vaaleanpunainen,
kolmisilmäinen
ja kolmikorvainen?

No tietysti avaruuspupu ;)

Tämä asu valmistui tyttärelle tilaustyönä päiväkodin avaruus- teemaviikolle. Lapset ovat jo pitkään ahkeroineet kyseisen teeman parissa ja nyt aherrus huipentui pukujuhliin, jotka kestivät koko viikon ajan. Kaupasta pukua ei saanut käydä ostamassa, joten kaikki materiaali tähänkin on kaivettu omasta jemmasta. Sen lisäksi että asu on ollut tyttärelle ihan hirmuisen mieluinen, myös päikyssä se on kuulemma ollut sekä aikuisten että lasten ihastelun kohteena. Ilmeisesti ihan onnistunut siis :)

Haalarin kaava on sutaistu suit sait sukkelaan kokoon Creative workshop 301 paitakaavasta ja omasta housukaavasta. Hihoihin jouduin kankaan rajallisuuden vuoksi laittamaan hieman pidemmät resorit, ja samasta syystä housuosa jäi sortsimittaiseksi. Kypärämyssy on Ottobren ilmaiskaavalla tehty; madalsin vain kaavaa hieman edestä, jotta pipo tulisi enemmän otsalle. Sekä haalari ja hattu on vaaleanpunaista joustofroteeta, korvissa on lisäksi valkoista karvakangasta. Häntä on kiinni tarralla ja se lainattiin vanhasta pupuasusta, joka on edelleen ollut ahkerassa käytössä. Pitkäikäinen puku :)


Tässä tytön oma näkemys puvusta :) Välillä asuun oli yhdistettynä myös vanhat H&M:n keijusiivet ja hame sekä Prinsessalehden mukana tulleet pompom -huiskat (jotka ovat entiset päikkyreissun jäljiltä...). Tuohikenkiin ei äidin taidot riittäneet ;)

Ps: Huomatkaa myös puuttuvasta hampaasta aiheutuva kolo hammasrivistössä, mitä tuleva eskarilainen ylpeänä esittelee ;)

3 kommenttia: