perjantai 6. syyskuuta 2013

Cupcakes

Tästä muffinssi -trikoosta tyttö on kärttänyt itselleen mekkoa tai paitaa jo jonkin aikaa. Mekkoon tästä ei riittänyt, mutta tunikaan kyllä. Trikoo on tilattu kimppatilauksena Itävallasta ja kaava on Princess castle uusimmasta lasten Ottobresta, koko 122 cm. Tämä on kyllä siitä ihana kangas, että siihen voi yhdistää melkein mitä värejä vaan. 



Housujen ihanan ruskeata jerseytä olen tilannut joskus muistaakseni Royal-tuotteelta. Mutta vaikka se äidin mielestä onkin niin ihanaa, se ei ole sitä tyttären mielestä. Jostain syystä tuo vaan ei tykkää ruskeasta. Hieman riskillä pistin siitä huolimatta kankaan palasiksi ja ompelin legginseiksi. Pehmensin vaikutelmaa puntissa olevalla muffinssi -applikaatiolla sekä vaaleanpunaisilla peitetikeillä lahkeensuissa ja vyötäröllä, ja kylläpä tyttö ne vaan käyttöön kelpuutti. Vanhin tyttäreni piirsi tuon muffinsin, kun en itse millään osannut piirtää riittävän herkullisen näköistä ;) 


Tiskirätti -arvontaan ehtii osallistumaan vielä keskiyöhön asti, joten hopi hopi jos sellaisia mielii kokeiltavaksi saada :)

3 kommenttia:

  1. Kiva setti! Ihana kangas tosiaan ja tosi herkullisen näköinen muffinssi.

    Taitava likka sulla :)

    VastaaPoista
  2. Ompas ihana setti! Ja siististi applikoitu kuppikaakku :).

    VastaaPoista